lördag, september 29, 2007

Äntligen helg!

Det känns såå skönt med helg.
Igår kväll somnade jag i soffan vid nio tiden. Jösses va trött jag var.

Jag och älsklings M var ute på Överby hela eftermiddagen och shoppade. Jag hittade skor jag ville ha, Converse så klart, men de var så dyra så jag kände inte för att köpa dem där och då utan jag tog och kollade om de fanns på nätet och jajamensan, på Junkyard.se fann jag dem. Och som jag fann dem sen: 599 kr på REA mot 999 där jag kollade på Överby. BAM! Det får bli ett klick på köpknappen när jag skrivit klart det här.

Se så vackra de är!

M köpte lite linnen och byxor och sånt där och jag köpte vantar, en tröja och en scarf. Hade nog kunnat köpt en väska också om jag bara kollat lite till men jag orkade inte. Det var så himla mkt folk på HM.

Idag blir det tvätt och päs. Skulle vart ut på fotosafari idag egentligen men vädret tycker vi ska stanna inne så så får det bli. Vi kanske kan ta och baka eller nåt annat käckt i stället.

Vaknade klockan 02.20 inatt av att något ramlade ner i golvet. Jag höll på att dö av skräck och när jag kommer ut i vardagsrummet finner jag mormors tavla liggandes i en hög. Ståltråden som hållit den uppe hade tydligen gått av eller nåt. Tavlan har lossat ur ramen och allt är en himla röra. Jag blev lite ledsen när jag såg den ligga där men som tur var verkar den helt oskadad, även ramen som tur var.

Vill avsluta det här inlägget med att säga att jag älskar min M så mkt, tack för att du är min =) Puss!

Puss på er andra också!

torsdag, september 27, 2007

Ny plats intagen

Sådär, då var flytten avklarad och jag sitter på en ny plats i lokalen. Det känns konstigt och än trivs jag inte. Jag har inte mina grejer där jag vill ha dem och det är lite konstigt att ha nya folk omkring sig. Men jag vänjer mig nog snart.

Annars händer inte så mkt, har inte pysslat på ett jävla tag. Skulle göra födelsedagskort till bror min men jag lackade ur och kastade skiten. Jag är inte alls på humör. Jag VILL vara på pysselhumör men det vill sig inte. Önskelista skriver jag och det mesta är scrapprylar än så länge men just nu känner jag bara för att radera den och skriva en helt ny där mesta delen av prylarna som önskas inte är scraprelaterade. Äh, jag lackar ur på det mesta just nu. Vill bara gå i ide några veckor känner jag. Jag tror bannemig jag ska gå och lägga mig nu. Klockan är inte ens halv åtta och jag är helt slut. Det var jobbigt att flytta. Speciellt när man måste städa efter den person vars plats man hamnade på plus skin egen. Grooooooooos var det hur som helst!

Kram på er!

söndag, september 23, 2007

Ebola och Sigalabo

Har ni träffat dem? Ebola och Sigalabo?

Ha ha ha ha ha

fredag, september 21, 2007

The tension is back

Oh yes indeed! Det är jobbigt att jobba på mitt jobb just nu. Många är lessna och arga för att de hamnat i kassa grupper och på kassa platser i lokalen. Det är svårt att tillgodose allas viljor. Jag vill sitta brevid den och den, men inte där och där, och inte nära den och helst där, men absolut inte där. Sen försöker man göra det bästa av situationen för alla. När en version utav platsschemat är klar så säger någon, "nä men där kan vi inte placera den personen för hon har ont av ljud och måste ha en vägg bakom sig"...ok då faller hela placeringen, det är bara att börja om... Jag är INTE nöjd med hur alla blev placerade, speciellt inte vissa personer som jag hade andra planer för från början, men det var inte bara jag på det där placeringsmötet. Vårat team sitter huller om buller och vi fick inte de allra bästa platserna i lokalen! Men, jag är nöjd med min plats, om jag nu får behålla den, OCH jag är för en rotering av platser ganska regelbundet så att alla får en chans att sitta vid ett fönster till exempel...

Jag gillar älsklings M's förslag. Rada upp alla vid en vägg och säg "först till kvarn". Då blev det som det blev lixom. Sen kunde man sura och vara helt jävla vansinnig för att man hamna på värsta platsen men då slapp i alla fall några stackars satar sitta och leka gud. Missförstå mig inte nu, jag är glad att jag anmälde mig till att vara en av dem som bestämde platser för jag gillar att kunna påverka mitt eget öde, men det här har också tagit ganska mkt kraft av mig och jag har haft en jävla massa huvudbry och en hel del sömnlösa nätter... Så, M's förslag hade varit att föredra ;)

Jag kommer inte kunna släppa det här förrän alla verkligen har flyttat. När det inte finns någon återvändo. DÅ kommer det kännas bra igen. Det värsta är ju att jag antagligen kommer offra mig själv till förmån för nån annan om det blir väldigt mkt tjafs nästa vecka när vi ska presentera förslaget officiellt. Vi får väl se vad som händer...

Nu ska jag gå och däcka inne i sängen...I can't wait!

torsdag, september 20, 2007

Spänningen is no more

Nu var det klart! Grupperna är tillverkade och klara. Nu återstår bara ommöbleringen av folken och hurtsarna =) Jag hamnade i, enligt min mening, den bästa gruppen. Jag är mer än nöjd. (Jag hamnade ju med min kära Pia) Alla var inte lika nöjda. Vissa var till och med extremt onöjda =/ det är inte bra för någon det! Jag och en till blev utvalda att vara språkrör för vårt team när det gäller placering. Vi har tagit emot önskemål från de andra i teamet och ska i morgon sitta ner med två representanter från de övriga två teamen och bestämma vilka platser alla ska få. Det kommer bli knivigt. Lokalen är sådär bra genomtänkt så det känns inte som att alla grupper kommer få det så bra och det är ju trist. Jag har även fått en ny chef. Det är lite roligt det också. Jag ville helst ha honom faktiskt så jag drog verkligen en vinstlott idag. Så jäkla skönt. Jag var otroligt spänd innan de kläckte hur grupperna skulle se ut och när de sagt det så kände jag bara hur alla spänningar släppte och huvudvärken kom. Det är ju iofs inte bra att ha ont i huvudet men det kändes ändå skönt att det var över på nå vis...

...så, nu sitter jag här och spånar med mig själv framför ett Excelblad om hur grupperna ska placeras och det är FAN inte lätt. Jag vet vem jag ska sitta brevid, men det är också allt...

Nu vill jag släppa det här och få en god natts sömn. Har inte fått det på någon vecka eller så. Har drömt stressdrömmar om jobbet och det är inte roligt.

Ta hand om er!

onsdag, september 19, 2007

Spännande

Imorn händer det grejer på jobbet. Jag är spänd. Cheferna (3 till antalet) har suttit i några veckor nu och spånat på hur de ska bilda om våra grupper. Vi ska bli 3 lika stora grupper, jämfört mot nu då vi är två stora och en liten grupp. Det kan bli så att man får en ny chef och att man hamnar med folk man kanske inte så jättegärna hamnar med. Cheferna verkar benhårda på de kriterier de satt upp. Kön, ålder och kompetens. Mitt kriterie, personkemi, verkar inte lika viktigt. Ganska konstigt enligt mig men enligt andra blev det lekskolenivå på det om man skulle se till det kriteriet. Jag vet inte men, jag tycker om att trivas på jobbet. Det kanske är jag som är störd...jag vet inte? Hur som helst...spännande blir det.

Var på jobbet idag. Hade det rätt päs eftersom jag inte satt i svaret men det blev lite jobbigt framåt eftermiddagen. Blev trött och hängig så jag fick trycka i mig en Ibumetin och då blev det lite bättre. Kanske inte är helt frisk ännu ändå.

Nu är det Top Model Stockholm som de av någon outgrundlig anledning har valt att kalla det iår. Skulle ju inte kolla på det men jag har inget bättre för mig. Kan lika gärna sitta och lacka ur ett tag ;)


See ya!

måndag, september 17, 2007

Till alla er som undrar...

...varför jag inte är på jobbet, så är det för att jag är sjuklig. Feber och smärta i halsen är vad jag drabbats av. Helgen har mao inte varit världens roligaste. Min fråga är nu...kan Singstar utlösa halsfluss? I sånna fall måste jag sluta sjunga. Den helgen vi var nere hos pappa och sjöng hade jag också redigt ont i halsen dagen efter. Inte bra detta. Singstar är ju det bästaste som finns. Och till alla er som undrar ifall jag kickade ass? Självklart! (i alla låtar utom en som M vann)

Har fått fin post idag. En RAK från en tjej på Scrappiz och Red Velvet Kit Club's Septemberpaket som jag skrivit om lite längre ner i bloggen. Det är ett något annorlunda paket får jag säga, med allt möjligt konstigt, såsom utrivna blad ur en Algebrabok samt en kolaliknande godisstång som hette Laffy Taffy =) den var inte så god. Ha.

Nu ska jag och M äta mat och friskna till för imorn bär det av till Uddevalla för en ny spännande arbetsvecka. Gud va positiv jag känner mig, trots febern ;)

Puss och kram!

lördag, september 15, 2007

Idag blir det nog mest

sånt här...


Ha en skön lördagskväll!

lördag, september 08, 2007

Jösses!

Hur dumma är de personerna som just nu försöker svara på en fråga om våra planeter på TV 4? Jag lackar ur fullkomligt. De är helt blåsta! De svarade till och med fel på frågan om man ska vrida klockan fram 1 timme eller bakåt 1 timme när man åker till Finland. Jösses Amalia!!! Jag är glad att det inte är mitt postnummer de representerar.

Jag hade fan regerat där!

torsdag, september 06, 2007

Typiskt!

Nu ångrar jag att jag inte tog Magnolias paket också för de stämplarna var bara för söta (de jag sett) precis i den höstiga stilen jag hoppades att hÄnglarna skulle vara. Men men, jag får helt enkelt lägga en beställning hos Magnolia innan hösten är slut. Så får det bli.

Har inte varit så roligt på jobbet idag. Massa satans datastrul! Hoppas det blir bättre imorn. Tänk att det redan är fredag. Det är ju helt sjukt. Ser ni hur rätt jag har nu, ni som tvivlade ;) ha ha.

Min vän i Stockholm har gått och skaffat sig blogg också. Hon skriver massa konstigheter i den som jag knappt förstår...Zlatan, kung? Nä, jag skulle inte tro det. Här har ni hennes blogg.

Nu ska jag montera stämplar, det bästa jag vet, eller inte!

onsdag, september 05, 2007

Inte mycket att säga...

...mer än att jag önskar att jag kunde få välja själv hur de där stämpelpaketen man köper som grisen i säcken skulle se ut. Jag blir ständigt besviken, men eftersom vissa märken är smått omöjligt att få tag i så köper jag dem gång på gång. Jag fattar inte varför de inte kan säljas som vanliga stämplar? Det gör mig lite irriterad måste jag säga. Men man får inte vara irriterad på vissa personer/företag på scrappiz, för då blir man hängd, så därför är jag irriterad i min alldeles egna blogg i stället.

Har beställt Red Velvet Kit Club's september paket. Jag ser verkligen fram emot att få klappa lite på det.

Ha en hejdundrans trevlig torsdag vänner!

söndag, september 02, 2007

Snart är det november!

Om exakt två månader fyller jag 27 år. Jag vill helst inte tänka för mkt på just siffrorna i årtalet jag fyller men det är ändå käckt att fylla år, för då får man önska sig saker. Tjohoo! Jag har redan börjat fila på en önskelista. Den innehåller än så länge enbart scrapprylar. Vad annars lixom? Nåt jag egentligen borde önska mig är en cykel, men om jag inte får önska mig min californska drömcykel så tänker jag inte önska mig nån cykel alls :(

Det är cybercrop på Scrappiz idag, hade egentligen tänkt delta men jag hittade inga roliga tävlingar så det får bli nästa gång i stället. Jag fick ingen inspiration av dem tyvärr. Däremot vill jag gärna scrappa. Men jag vet inte vad jag ska scrappa. Jag fick nyligen ett paket från USA och Red Velvet Kit Club, där jag beställt ett minialbum från Bazzill som jag gärna vill scrappa men jag vet inte vilka foton jag vill ha i albumet. Mkt jobbigt detta! I brist på inspiration så satte jag mig och målade stämplade motiv igår kväll. Ett utav motiven hade jag tänkt använda till brorsonenes födelsedag. 11 februari. Snacka om att vara ute i god tid. HA ha, det kanske är just det jag behöver vara för att bli nöjd? Den som lever får se hur nöjd jag tillslut blir med kortet.

Nu ska jag sätta mig och gå igenom mina digitala foton för att se vad för typ utav minialbum jag vill göra.

Adios amigos!

Bröllopskort



Är INTE nöjd med kortet, men det var allt jag lyckades slänga ihop. Som ni ser så sitter det ett litet papper med text på, bakom själva brudparet. Det är en ordboksdef. på ordet kärlek som jag köpt på Forma Hantverk. Det är inte så lätt att göra kort till människor man inte känner så bra och definitivt inte när man måste tillverka kortet under stress :) Jag har bestämt mig för att aldrig mer göra kort till någon som inte vet hur mkt tid man lägger bakom ett kort i alla fall. Det är ett som är säkert.

Baksidan på kortet ser ut så här, även här en stämpel från Forma Hantverk


Bröllopet var sådär kul, det berodde nog mest på att jag knappt kände någon samt att det spelades dansbandsmusik. Jag hatar dansbandsmusik. Det var lite lekar o så där och det var ju roligt.