tisdag, september 09, 2008

Trött

Jag har ingen ork att blogga just nu. Jag har ingen ork att göra någonting. Jag målar spjälsäng för tillfället och det kan vara det tråkigaste jag någonsin gjort. Det är sjukt jobbigt att måla spjälor och sen att få det bra är än jobbigare. Två gavlar är klara. Långsidorna kvar. Jag tror jag vill spy på alltihop. På tal om spy. Varför måste katter spy på saker hela tiden? Så fort de måste spy så går de till en matta eller soffan eller en väska som råkar ligga på golvet. Vad som helst går bra, bara det inte är rätt på golvet. Det är fruktansvärt irriterande att behöva tvätta alla mattor två gånger i veckan. Tur att vi inte har så många...

Namn... tack för alla förslag! Det är alltid roligt att läsa vad andra gillar för namn. Vi får se vad det blir när den pluppar ut.

Fick 5 stycken trisslotter idag utav jobbet, för att jag lyckades sälja lite skit i en tävling vi hade i somras. Jag vann på 4 utav dem. Det tackar man för. Nu ligger jag 225 kronor plus. Vem vet vart detta slutar ;)

/Kristin

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Nu är det verkligen nedräkning!

Håller med om att måla spjälsäng är tråkigt, ungefär som att måla pinnstolar.

Kram

Anonym sa...

Jag förstår att det måste vara tråkigt att måla spjälor, för det är ju ganska många...

Vad roligt med vinsterna, vem vet du kanske skrapar fram en storvinst snart!
Då glömmer du väl inte tanta ACO=)
Ha det jätte bra, och lycka till med målningen!
Kram

LyLy sa...

Skrapa trisslotter, det är kanske det du ska ägna dig åt när du är mammaledig.

Men Kristin, Josefin är ju jättehet! Of course får ni bo hos mig, ta med den lilla/lille också!

Myamia sa...

Jag hatar att måla, så jag förstår dig! finns inget tråkigare, nästan roligare att städa tror jag...

Oj nu ser jag att det inte är lång tid kvar, bara 16 dagar :)

Lärarna skräms och säger att nästan ingen blir godkänd på den första uppgiften, och lite annat... Jättedumma är dom, dom ska ju värna om oss som kommit in tycker jag. Hoppas att det känns bättre när arbetet kommer igång och jag har lite mer koll på hur vi skall lägga upp det hela!

Kram Maria