torsdag, september 11, 2008

Alla dessa plågor

Jag har ont, jätteont i mina fogar. Jag kan inte gå längre. När jag måste gå använder jag mitt BR-paraply som krycka. Det hjälper föga. Igår när vi gick till barnmorskan trodde Mattias att jag skulle föda eftersom jag var tvungen att stanna upp var femte minut pga väldiga smärtor i blygdben och ljumskar. Det var roligt. Nästan så roligt att smärtorna försvann. Hos barnmorskan sammanfattade vi graviditeten och pratade om förlossningen. Jag hade med mig mitt förlossningsbrev som hon gick igenom och sa vad som var bra att ha med och vad jag kunde utesluta. Det kändes bra. Jag frågade om mina onda leder. Jag har nämligen fått väldigt ont i mina fingrar och händer den senaste veckan. Hon trodde att det var vattnet jag samlat på mig men frågade samtidigt om jag har reumatism i släkten och dessvärre så har jag ju det både på mormors och morfars sida. Jag skulle hålla koll på det efter förlossningen och blir det inte bättre så måste det undersökas. Jobbigt om det inte försvinner : /

Bebisen växer som den ska. Sf-måttet var 35 och jag är i v.38 (37+5) . Hjärtljuden låg på 150-152. Bebisen hade inte vänt på sig så den ligger som den ska, som tur är!

Spjälsängen är nu färdigmålad! Det känns hur skönt som helst. Nu ska den bara skruvas ihop och bäddas sen är väl typ allt klart. Idag hämtade jag ett megapaket med kläder som jag vann på Tradera för 105 spänn. Mycket fint för det priset kan jag säga. Nu behöver jag nog inga fler kläder i stlk 50/56.


/Kristin - som kanske ska börja krypa igen, det kanske är mindre smärtsamt?

3 kommentarer:

Jessica sa...

Stackare.... Skönt att du åtminstone är ledig nu när du har så ont. Hoppas att bebis kommer snart! Kram

Gunilla sa...

Åh, stackars dig. Det är hemsk o ha så ont. Jag har varit med om det och jag skrattade o grät om vartannat. Folk runtomkring började nog undra hur det var ställt med mig.
Det låter faktiskt roligt att använda ett BR-paraply som krycka, sorry men jag fnittrade hysteriskt.

Ha en skön helg.
Kram

Joss@n sa...

Uschamej! Hoppas det är nära nu.
Krypa verkar jobbigt. Rullstol kanske?


Åk inte ner till Edet bara, där mår man ju inte bättre....hoppas din far och vår farfar klarar sig.