lördag, september 20, 2008

Myrorna

Jag är så glad att man i Trollhättan äntligen satsar lite på centrum. Jag älskar centrum och önskar att fler affärer förstår att det är bra att ligga i stadskärnan i stället för ute på Överby. Jag fick reda på att Myrorna öppnat inne i Galleria Diana där man as we speak håller på att bygga om och öppna fler nya affärer. Jag blev helt överlycklig eftersom jag länge ansett att det inte finns så bra second hand shoppar i omgivningen. Myrorna kanske kan fylla det tomrum jag tyckt funnits. Jag har varit där 2 gånger på 2 dagar nu och kikat runt på alla grejer. Provat skor, vridit och vänt på hyllor och bänkar för att se om de fyller mitt scrapbordsbehov. Har inte riktigt hittat ända fram ännu dock. Men det kommer säkert något snart som jag kan köpa. Jag har även 2 dagar i rad varit och fikat på Mejeriet nere på Storgatan. Oj vad jag gillar det fiket. En blandning mellan gammalt och modernt med mkt rättvisemärkt mat och dryck och goda negerbollar :) det ska bli mitt nya hak har jag bestämt!

Jag orkar inte gå omkring så mkt som jag skulle vilja. Det gör ont i magen när jag går för fort och alla andra går så fort att jag hela tiden halkar efter :/ känner mig som en spetälsk som ingen vill vara nära. Ha ha. Närå... men det är jobbigt att inte hänga med i samma tempo som alla andra går i. 6 dagar kvar enligt ultraljudet. Undra ifall den behagar komma ut exakt den dagen eller ifall jag blir tvungen att vänta i flera veckor till. Det är lite ork just nu kan jag känna. Men jag passar på att njuta av min sista tid som bara Kristin, och av vår sista tid som bara Kristin och Mattias...

Gud va jag älskar att det är höst äntligen! Jag tycker alla är så tråkigt neggo när det gäller hösten att jag har lust att slå dem allihop. Det är urmysigt just nu, och inte bara de dagar som är som idag, soliga och varma, utan även de dagar som är regniga och blåsiga. Tänk vilken tur att vi öht har årstider. Tänk att bo där det aldrig skiftar. Hujedamig så tråkigt! Så, till alla höstneggosar, NJUT i stället!

/Kristin - vars halsbränna snart är humoristiskt jobbig

7 kommentarer:

Myamia sa...

vet du att jag börjar längta till första advent. känns annorlunda i år, jag ser fram emot hösten och vintern. julpyntet längtar jag nog mest efter!
Vad gott det lät med fika kristin, smarrigt smarrigt! kram mya

LyLy sa...

Hrm, jag är nog en sån som är neggo till hösten...men det kanske du redan märkt! Jag vill att det ska vara sommar och 30 grader året om, härligt!

Kristin,enligt bebisräknaren är det bara FYRA DAGAR kvar, 96 timmar tills den lille/lilla kommer ut...om den inte redan gjort det?!

Kristin sa...

Nej LyLy den är inte ute ännu... jag tror det dröjer ett tag till så bebisräknaren kommer nog ha fel är jag rädd. Jag meddelar samtliga berörda när den kommit ut ;)

Myamia sa...

Bra att du meddelar oss kristin ;) du behöver nog uppdatera varje dag nu så vi vet när det är på g, kanske skulle vi komma överens om ett klockslag ? om du inte bloggar kl 12 varje dag så har vattnet gått. hahaaha, det lät väl som en bra ide ;) kram

Joss@n sa...

Du får åka med mig nån dag runt i alla second hands i GBG och kika, det är skoj.

Förresten vad händer med din nedräknare om du går över tiden...börjar den om...det blir jobbigt, eller börjar den gå minus tro? Du kan väl försöka knipa så det blir en dag extra så jag får se;)

Kristin sa...

Klockan tolv är lite tidigt att blogga... då sover jag förmodligen ännu ;) klockan tre är en bra tid att blogga! Ha ha, tänk om jag skulle glömma en dag. Det hade vart roligt.

Josse, ja tack, gärna åka på loppistur i gbg!!!

Jag tror det står noll när den går över. Jag tror inte det bli minus i alla fall. Jag tror knappast jag behöver knipa. Den kommer inte komma ut förrän i oktober tror jag...

Myamia sa...

Hahaha kul om den skulle börja räkna om va ;), ser fram emot ett blogginlägg imoorgn då! kram