söndag, juni 15, 2008

It's a curse

I fredags gick jag på semester. Återvänder iofs snart till jobbet igen men har ändå en vecka ledigt, alltid nåt. Men, som vanligt när jag har semester, så regnar det. Det regnar och blåser och har sig mest hela tiden. Det är inte roligt. Inte för att jag gillar värme så mycket men lite sol kunde jag väl åtminstone få på min efterlängtade semestervecka? Är det för mycket begärt? I en perfekt värld hade jag och Mattias just nu legat under stjärnorna och päst vid ett tält och en värmande eld. Dessvärre lever vi inte i en perfekt värld. Mattias och jag sitter i stället i soffan med varsin Nintendo DS och spelar Final Fantasy och lyssnar på regnet. Men det är inte fy skam det heller, för hade det här vart en normal söndag så hade jag just borstat tänderna och gjort mig redo för att gå till sängs, så lite nöjd är jag ändå...

Några som alltid päser är Gissa och Mitzi. De päser oavsett väder. Jag avslutar dagens blogg med en bild tagen på katterna för några veckor sedan, när det var för varmt för att päsa på balkongen. Observera Gissas tunga som hänger utanför. Hon har en skön pässtil den :)

2 kommentarer:

Joss@n sa...

Det var ju skit med paddlingen.

Ni får väl sätta upp en sån där fiberoptiksjärnhimmel
http://www.lampor.nu/fiberbelysning.htm

i taket och tända en elbrasa
http://www.bastuspecialisten.se/Products/ProductCard.aspx?Id=613

inomhus och mysa.

Kristin sa...

Du är full av idéer du kusin, fast det verkar dyrt? Vi får springa ut och sätta upp tältet på gården mellan skurarna, det verkar billigare ;)