torsdag, februari 03, 2011

Återbesök nr 3

Idag var det dags för återbesök nummer tre. Dagen då det skulle beslutas hur melanomet skulle opereras bort. Dr. Mattsson var mkt nöjd med hur tumören såg ut. Han tyckte att den krympt avsevärt. Något jag själv inte riktigt kan se. Och eftersom den hade krympt så mkt så tyckte han att han skulle vänta en månad till innan han bestämde sig för operation, för att den skulle krympa ännu mer. Då blev jag lite lack. Som tur var påminde sköterskan honom om att det är lång kö till operation och att det var lika bra att boka in en, så den 1/3 är det sagt att Mattsson ska sätta kniven i mig igen. Känns skönt att det äntligen blir av. Samtidigt som han tar bort tumören kommer han plocka ut portvaktskörteln i ljumsken för att analysera den och se om cancern spridit sig till lymfkörtlarna. Det beskedet får jag sedan vänta på i sex veckor. Vilken underbar väntan. Not. Jag är inte så sugen på smärtan, men väldigt sugen på att få bort cancern från min häl! Så i början av mars kommer jag checka in på Sahlgrenska och Avdelning 33 i några dagar igen. Så satans trevligt. Har ju saknat sjukhusmaten mkt.

Lev väl!

2 kommentarer:

Joss@n sa...

Massa skönt och jobbigt på en gång. Men tiden går fort i din ålder så det är förhoppningsvis snart över. Vi kommer och tittar till dig då om du behöver slå ihjäl lite tid på kvällen på 33:an.

Kristin sa...

I min ålder? Hmmm...
Nu har jag ingen aning om hur många dagar jag blir där. Inte så många som förra gången gissar jag. Jag tar dock gärna emot besök. Och du, tack för kommentaren. Nackdelen med facebook-publikationer är ju att kommentarerna här bli lidande och det är ju så roligt att få kommentarer :)