tisdag, februari 08, 2011

24 - Det här får mig att må bättre

Först och främst är det så klart de här två rackarna som får mig att må bra.


Att fotografera gör mig väldigt glad och jag mår helt klart som bäst när jag får fånga ögonblick med min kamera. Jag minns inte när jag fick detta intresse, jag tror det började redan på högstadiet. Här är ett av mina favoritfoton, som jag länge tänkt förstora och smäcka upp på väggen.


Jag älskar att bo i Sverige eftersom vi har alla de olika årstiderna och alla har sin speciella charm som jag älskar. Favoriterna är våren och hösten, då färgerna sprakar under dessa årstiderna. Jag blir lycklig av våren och hösten. Sol i lagom mängd och frisk luft i kombination med färger som får den mest deprimerade person att le.


En god bok får mig att må bättre, liksom bra musik och bra filmer. Spotify är ju guds gåva till mänskligheten om ni frågar mig. När det gäller musik är jag rätt kräsen. Har nog lite dålig attityd, faktiskt. Jag kan dissa människor rakt av om de har "fel" musiksmak. En väldigt dålig egenskap, jag vet. När det gäller film är jag inte lika kräsen, jag kan titta på nästan vad som helst, även sånt jag inte skulle kolla på om jag valde film själv. Jag tittar dock inte på filmer av typen "Scary Movie" och såna där. Det går fetbort. Jag är heller inte förtjust i svensk film, även om det finns ett par bra. En av de bästa är "Låt den rätte komma in". Den senaste tiden kollar jag ju som bekant på Oscar-filmer och "The king's speech" imponerade stort. Fotot är otroligt. Jag är ganska övertygad om att den kommer vinna åtminstone en Oscar och det för bästa foto. Den kommer säkert vinna övriga nomineringar också, men fotot; superbt!

2 kommentarer:

krabbeluring sa...

Jag måste se denna film med knugens tal!
Burret ka, det är inte riiiktigt så mörkt som på bilden, men indeed mörkare än mitt rödburr.
jag.måste.fixa.detta.snart.

är för lat och snål bara :)

Mya sa...

å vad jag längtar till våren när jag ser din bild på blommande träd. så vackert!
jag hoppar gärna över svensk film faktiskt.