söndag, augusti 24, 2008

Vet ni vad man kan göra...

...när man inte behöver gå upp klockan 06:00 imorgon? Jo, man kan ställa sig och baka Kärleksmums klockan 22:45 och till och med hinna mumsa på det färdiga resultatet. Det ni!

Min stackars plupp är sjuk så sjuk. Han vaknade i morse och kunde inte prata. Har själv liiite känningar i halsen men jag tror inte att det kommer bryta ut nåt på mig. Det känns inte så i alla fall. Hoppas han blir frisk snart igen så vi kan fira att jag nu är ledig. Vi skulle gjort det idag genom att gå ut och äta men det fick bli hemmagjord paj i stället. Men det gick ner det också.

Nu är det dags att gå och skära upp kakan och ge min stackars sjukling lite medicin. Det finns väl inget som botar bättre än lite Kärleksmums och mjölk?

Kram på alla er stackare som ska upp imorn. Jag lider med er. Verkligen.

3 kommentarer:

Myamia sa...

Å jag borde verkligen sova nu... nervig för imorgon. Min sambo är oxå sjuk ihalsen, oj oj oj vad det är synd om honom. Kram

vanessa sa...

hey! jag fick känningar i halsen igår och har hostat HELA natten! vad är det för nåt skummelt som går? jag är hemma idag, men eftersom även gravida får äta noskapin, får jag väl pallra mig till jobbet imorrn.. ha det så gott!

LyLy sa...

Nej, men jag är inte avundsjuk. Bah! Njut av ledigheten för när du minst anar det så sitter du där på kontoret med en ilsken kund i örat =)