fredag, augusti 15, 2008

Detta har hänt...

Vilken vecka det har varit. Var hemma halva måndagen och hela tisdag och onsdag pga illamående och foglossning. Så fort jag vänt mig i sängen har jag vaknat av att det gör sjukt ont i ljumskar, höfter och lår. Försöker gå så lite som möjligt just nu så att det onda lägger sig. I torsdags hade jag så ont på jobbet att jag nästan inte tog mig till vattenautomaten för att fylla på min vattenflaska. Idag känns det mkt bättre. Har fått ont i ryggen dessvärre men det är inte alls lika jobbigt som det andra. Har jag inte uppskattat förra årets födelsedagspresent förr så gör jag det verkligen nu. Tack pappa för cykeln!!!

Vagnen kom igår! Är nöjd med den även om jag är ganska missnöjd med färgen på den. Den är inte riktigt så beige som jag hade önskat. Men jag kanske vänjer mig, vi får hoppas det i alla fall. Både jag och Tias provkörde den och den känns bra, inte så tung. Jag är mäkta nöjd över att ha valt en vagn med luftdäck ist för en med sånna där hårda plastdäck. Enligt Aco ska det vara mkt lättare att köra luftiga däck än plastiga. Bilder på vagnen kommer inom kort.

Idag gjorde jag den näst sista fredagen på jobbet på ungefär ett år. Helt underbart skönt får jag säga. Dagen i sig var olidligt lång men nu när den är över så känns det bra igen. På måndag när jag går upp gör jag det för sista gången en måndag på väldigt länge. Ingen mer söndagsångest på ett tag med andra ord. Wunderbar! Samtidigt som jag känner mig fruktansvärt glad för att få vara ledig så länge så känner jag mig konstigt nog också lite vemodig. Jag ska inte jobba på hur länge som helst ju. Jag kommer sakna vissa människor jättemycket. Ingen nämnd ingen glömd. Jag kanske får ordna en liten sammankomst med några av dem när jag vart hemma några månader... vissa kommer jag ju träffa ändå, men några av de andra vore ju också trevligt att få träffa under mammaledigheten. Det blir nog bra.

Att göra tills på fredag:
  1. Skriva ner de mailadresser jag behöver för att kunna kontakta folk på jobbet
  2. Sortera och städa min hurts och min plats
  3. Se till att jag har alla de telefonnummer jag behöver till folk på jobbet
  4. Fixa lite annat bös ;)
Mamma Mia, har jag varit på också ja. Jag och Sarah. Den var ganska bra. Inte en film jag kanske kommer köpa på dvd eller så men ändå sevärd. Jag ger den en stark 5:a i betyg. (Skala 1-10 som vanligt). Skådisarna är förstås bra. Jag gillar verkligen när det är riktiga skådisar som är med, trots att det är en musikal. Det finns inget värre än musikaler där man tagit riktiga sångare helt utan skådespelartalang ist för tvärt om. Tur att dessa skådisar inte är helt tondöva dock. Det hade nog dragit ner betyget något. Filmen är något för hysterisk för att jag ska falla pladask för den som så många andra gjort. Storyn är väldigt förutsägbar. Men som sagt, skådisarna är bra, musiken är bra och miljön är väldigt vacker.


/Kristin - som när hon tittar på Jönssonligan på Mallorca alltid blir sugen på vanlijglass med chokladsås. Lite som Pavlovs hundar ;)

2 kommentarer:

Myamia sa...

Hej, pocketgrejen får du berätta mer om, det lät intressant :)

Jobbigt att du ska ha så ont och må illa. Skönt att du har varit hemma och vilat dig. Ser fram emot lite bilder på vagnen nu då ;) kram

Joss@n sa...

Ljus beige är inget som inte lite framtida smuts kommer att fixa. Kanske blir den dock lite ojämt mörkare:-)