tisdag, augusti 26, 2008

Ljungskile, Jörlanda och Bäckebol

I de tre ovan nämnda orterna har jag vistats idag. Och alla var de bra på sitt sätt. I Ljungskile åt jag och pappa lunch innan vi skulle åka vidare till IKEA. Jag hittade en inredningsaffär där jag äntligen fick tag i den nappburk jag sökt med ljus och lykta här i stan och i Uddevalla. Tänk att man måste åka till Ljungskile för att finna det man söker...

I Jörlanda hälsade vi på kära kusin J och sambo D. Det var inget planerat besök, till min och pappas stora glädje och kusinens fasa :) bullar och kaffe fick vi där. Och bebisen fick sin första smurf! Tack kusin J, den sitter så fint på en hylla i bebisens rum nu.

I Bäckebol, ja vad gör man där, jo man besöker IKEA så klart. Jag köpte nästan allt det jag skulle ha. Glömde lite grejer och hoppade medvetet över andra grejer eftersom det inte var jag som betalade. Tack pappa för alla fina grejer jag fick idag. Synd på badrumsmattan där du! (Kassören tog betalt för 2 mattor, pappa köpte bara en) Så kan det gå när man inte kollar kvittot förräns man sitter i bilen.
Ovan ser ni nappburken och mjukissmurfen. Passar jättefint på hyllorna jag köpte på IKEA. Marc Anthony (Antonius) som fadren envisades med att kalla dem. Nappburken är av märket Cult Design och kostade i den affär jag köpte den i 189 kronor och då fick man med en napp också. Som hittat.

Jag och Mattias har, trots Mattias feber, lyckats få hyllorna på plats sedan jag kom hem. Det blev riktigt mysigt får jag säga. Kanske att man börjar se ljuset i tunneln nu. Kanske till och med hinner få iordning allt innan bebisen kommer. Det hade ju varit helt otroligt bra. Lägenhetsmodifikationera fortsätter imorn. Jag älskar att vara ledig!!!

/Kristin

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad gulligt det blivit!
Den nappboxen är ju hur söt som helst!

Ja, det är den satungen igen! Grrr säger jag bara!
Men egentligen är det väl synd om honom, hans föräldrar verkar ju inte bry sig, han vet inget bättre!
Usch och fy!
Är så himla glad att Jonathan berättar sånt här för mig och Magnus.
Ha det jätte bra!
Miss ya på jobbet...
Kram kram tant aco