måndag, april 30, 2007

Långledig.

Helgen har varit mkt trevlig. Mycket film och många tv-serier har avverkats på kort tid. Bland annat har jag och M kollat på hela säsong 1 utav Dexter. Det var i sanning en grym serie. Det kändes mer som en lååång långfilm än som en serie med tanke på hur det hela urartade =) den var så annorlunda och cool. I really recommend it!

Min underbara lappis har kommit. Det är den jag sitter och knappar på just nu. Jag har lite svårt att komma in i sättet att skriva bara eftersom jag är så van vid vanliga tangentbord. Det jobbigaste är att backspace-knappen inte sitter där den ska utan man måste lyfta högerhanden för att nå den när man har pygmeliknande händer som jag har =( Ytterligare en sak på min lista av saker jag inte kan göra för att jag har för små händer. Den är inte lång, nu har den två punkter. 1. Kan inte ta barréackord på gitarr. 2. Kan inte nå backspaceknappen på laptoppar utan att flytta handen.

Förra veckan gjorde jag tre kort (3) som jag är jättenöjd med. Ett till mamma för morsdag, ett grattiskort och ett som inte riktigt är klart en men jag tror det kommer bli ett "Glad sommar"-kort. SKa scanna in dem så fort jag orkar koppla in scannern igen... det känns så bra att vara back in the game och att jag känner mig nöjd med det jag gjort. Det är fan värt ett HURRA!

Jag är besviken på att jag ännu inte fått min order från scraphuset. Nu är det två veckor sen jag beställde och har ännu inte fått något. Om det inte kommer med posten idag så blir jag riktigt arg. Jag har längtat så efter de nya papprena från Sassafrass!!! Det är jobbigt när man känner suget att scrappa men inte får sina nya grejer. Attans!

Jag hoppas det blir en tripp ner till Göteborg idag för jag är i stort behov av kläder. Hoppas bara M orkar, han håller på att bli sjuk tror jag. Blir det inte GBG idag så får det nog bli ett litet röjande här hemma. Kanske städa scraphörnan i väntan på min long lost order.

Nu blir det Gilmore Girls och äggmacka.

Kram på er mina söta nallebjörnar!

torsdag, april 26, 2007

-=>INSERT POST HERE<=-

MVH
/M

onsdag, april 25, 2007

Traderatankar.

Sitter o kollar runt lite på Tradera just nu och såg en säljare som fått hur mycket negativa omdömen som helst om man ser till antal omdömen. Jag kikade lite närmare på vad hon givit för kommentarer till de negativa omdömena hon fått och man kunde se ett tydligt mönster i vad hon skrev. Det är rätt roligt faktiskt. De flesta människorna i Sverige har kanske problem med posten någon gång då och då, nåt kort som inte kommer fram eller ett paket som försvunnit, men den här människan verkar vara den mest olycksdrabbade människan i världen. 9 av 10 negativa omdömen skyller hon på Posten. SÅ dåligt funkar inte Posten eller? Jag har ALDRIG haft något problem med att nåt inte kommit fram. Det mest intressanta är att hon skriver att hon skickat paketet EN GÅNG TILL när köparen påpekat att paketet aldrig kommer fram. Hallå? Verkar inte det lite skumt eller? Jag skulle aldrig köpa något av en sån människa. En del som lämnar negativt är iofs helt störda men när det är så många som hon har på så få sålda så bör man nog tänka efter, före.

På tal om Posten, jag undrar vart min laptop är just nu. Jag tror den befinner sig i Trollhättan, borta vid brandstationen. Önskar den kunde landa i butiken redan ikväll men sån tur kan jag bara inte ha...

Förövrigt så suger det fruktansvärt mycket i scrapshoptarmen. Jag vill köpa en massa käcka grejer. Till exempel en cirkelskärare så jag kan göra cirklar utan att bli vansinnig. Men jag har köpt så mkt det senaste att jag bestämt får lov att lägga band på mig den här månaden. Det får bli klädinköp den här månaden i stället.

Nu är det dags för korttillverkning och sen är det sängen. Pust, jag hinner ju inte göra någonting på kvällarna =(

IOU

tisdag, april 24, 2007

Orderstatus: Skickad.

Väntan är oliiiiiidlig!

söndag, april 22, 2007

Nu har det släppt!

Jag har äntligen börjat pyssla igen så smått. Har idag färglagt tre motiv som jag faktiskt är riktigt nöjd med. Har även bestämt vad för dekorationer jag ska ha på korten men det värsta återstår ännu. Pappersval och upplägg. Det är det som tar absolut mest tid när jag scrappar. Det är sjukt jobbigt.

Jag har kommit underfund med att jag gillar Magnolias stämplar bättre än hÄnglarna faktiskt. De är mer realistiska, inte så mkt konstiga bin och folk i krukor och så där. Missförstå mig inte nu, jag gillar hÄnglarna också, men Magnolias är mer användbara. De är även billigare vilket är ett stort plus. Det skiljer lixom 100 spänn mellan de båda stämpelpaketen. Inte för att jag ska strunta i nästa hÄngel-paketet men ändå...

Den här helgen har gått sjukt fort. Vi har inte gjort så där värst mycket får man väl lov att säga. En hel del film har det blivit och mkt mkt sena nätter. Jag känner mig inte upplagd för arbete i morn, men det är väl bara att suga in det =)

God natt på er mina söta nyckelpigor!

00.00

Bloggen kanske ser lite konstig ut emellanåt därför att jag håller på att bygga om lite i den. M är mkt vänlig och snäll som hjälper mig med hemska html-koder och photoshop-problem. Tack M!

Just nu längtar jag väldigt mycket efter min nya fina dator. Hoppas den kommer snaaaart!!!! Undertiden får jag kolla på lite mer film. Kanske blir det lite Harry Potter eller King Kong snart. Vi får se...

God natt på er där ute!

lördag, april 21, 2007

Snart...

...är jag lycklig ägare utav denna pärla



Jag är glad =) Tjohooo.

Förvånad.

Igår hade det landat en avi från Magnolia på hallgolvet när jag kom hem. Jag blev riktigt överraskad och glad. Jag hade nämligen trott att den skulle komma om ett par veckor så där men så kom den före den andra beställningen som gjordes en dag tidigare. Stört men sant! Så nu har jag monterat ytterligare fem stämplar och har planer på att stämpla lite idag. Jag har ett par kort som ska göras så det är nog bäst att sätta igång med dem med tanke på min otroligt långsamma skapandeprocess. Jag önskar verkligen att alla de ideér jag har i huvudet bara kunde översättas i papper, färger och dekorationer men det går tyvärr inte alltid så lätt. Det tar en evighet för mig att få fram det jag vill, oftast blir det inte heller som jag vill, utan något helt annat. Det är därför jag valde att tacka nej till "pensionskortet" som jag blev tillfrågad att göra. Hoppas jag blir tillfrågad nån mer gång när jag känner mig lite säkrare i mitt scrappande.

Fredagkväll och natten spenderade jag och M i filmsoffan. Somnade oerhört sent, eller tidigt kanske man ska säga, runt 5 någon gång, till tonerna av Lejonkungen. Det var en trevlig kväll.

Nu ska jag försöka göra något produktivt. Ha en trevlig lördag!

Kram, Kristin.

torsdag, april 19, 2007

En rosa värld.

När jag tittar ut genom mitt fönster är världen rosa. Klockan är snart halv nio och det är så ljust ute att lamporna inte tänts ännu. Jag är glad att jag bor i Sverige där vi får uppleva alla årstiderna. Jag tror att vi uppskattar våren och ljuset mycket mer här uppe i vår del av världen eftersom vi har en lång och mörk vinter bakom oss. Jag blir lite varm i magen när jag ser de vackra påskliljorna som står i gräset utanför fönstret. De ser så glada och lyckliga ut. Oh I wish I was a daffodil...

Nåt utav det tråkigaste jag vet är att montera stämplar. Jag verkligen hatar det. Jag satt hela kvällen igår och en halvtimme idag och klippte i det satans ez-foamet. När jag blir rik ska jag anställa nån som monterar mina stämplar åt mig...

Jag har gjort två scrapbeställningar den här veckan. Jag tror inte att någon av dem anländer imorgon. Den ena butiken hade rea och den andra har leveranstid på ett par veckor vad jag förstått så jag blir jublande glad om jag skulle få en avi i morgon. Men jag hoppas ju förstås för jag känner att jag vill scrappa lite. Åtminstone organisera mina nya grejer =) det är nästan halva nöjet.

Nu är det snart Planet Earth så jag måste bege mig till soffan. Titta på den ni också, det är en vacker värld vi lever i.

Vem är kungen i djungeln?

tisdag, april 17, 2007

Don't wanna be an American idiot!

Jag blir så upprörd när jag tänker på USA idag att jag har svårt att behärska mig. Varför i hela friden lär de sig aldrig? Varför tror det amerikanska folket att det ständigt och jämt sker massakrar så som den igår? Tror de att de har fler psykfall per capita än andra länder? (det är jag iofs beredd att hålla med om, men det är en helt annan diskussion) Tror de att det är slumpen som gör det? Hur kan en normalt funtad person förneka att det är tillgången på vapen som gör att så många vansinnesdåd utförs i det landet? Jag kan verkligen inte FÖRSTÅ det. Det är helt orimligt. När ska de lägga ihop 1+1? Det bevisas ju gång på gång på gång att en galen/svartsjuk/lessen/arg människa inte kan behärska sig när det finns tillgång till skjutvapen i närmsta matvaruaffär...

Men nej då, vi skyller allt på våldsfilmer, tv-spel och rockmusik igen, det funkade ju så bra förra gången. Marilyn Manson har inte synts i media på länge nu, det kanske är dags för en ny omgång? Nej men vänta lite...var inte den här galningen från utlandet? Jo, jättebra, vi skyller på det. Det har vi nog inte gjort tidigare?

Sätt ett basebollträ i handen på en galning och en pistol i handen på en annan och se vem som dödar flest människor era jävla idioter!!!

lördag, april 14, 2007

Lust?

När jag inte mår så bra, som jag inte gör just nu, så känner jag mig nästan illamåeende när jag tänker på att sätta mig och scrappa eller göra kort. Jag förstår inte varför? Jag har inte känt för att göra något kreativt på flera veckor. Det är faktiskt väldigt synd eftersom jag häromdagen fick min första beställningsförfrågan från schemaläggaren på jobbet. Hon ville att jag skulle göra chefens pensionskort. Jag tackade nej. Jag hade inte klarat pressen och tanken på att så många människor skulle titta och dömma kortet. No way Ray! Men jag blev väldigt smickrad och glad att hon överhuvudtaget tänkte på mig i det sammanhanget.

Ikväll när jag suttit här och surfat så har jag kikat runt lite på olika scrapshoppar och funnit att Scrap It har väldigt mkt roliga saker. Jag la nästan en beställning men jag vågade inte riktigt. Jag har inte bestämt mig för om jag vill scrappa eller inte ännu och då är det onödigt att köpa mer grejer.

Nu tycker SVT 2 att det är dags att gå och lägga sig. Jag är beredd att hålla med. Ögonen vill inte hålla sig uppe...zzz...zzz

Jag önskar allt bara kunde ordna sig...

Musikterapi.

Hade jag haft 120 dollar så hade jag definitivt köpt den här tavlan. Jäkla Etsy.com. Jaja, här är länken
http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=5750520
Jag hatar att lägga in länkar på det här viset men när det jävlas med mig så orkar jag inte tjafsa emot klockan 00,25 på natten.

torsdag, april 05, 2007

Doftproblem.

I morgon bär det av till Little Is it? för kalas. 86 års kalas. Farfar fyllde år den 2:e och ska därför firas i morgon. Undra ifall jag ska ta med mig mitt påskägg? Hmmm...
Mitt hår luktar hårfärgningsmedel och jag vet inte om jag gillart eller inte? Svårt att bestämma mig. Nu ska jag vika tvätt och gå och lägga mig så jag är fräsch och snygg på kalaset i morn =)

God natt och Glad Påsk!

Vem är det?


Färgningen blev väl inte precis vad jag tänkt mig men jag har vant mig vid det nu. Det är mkt mörkt. Mkt mörkare än jag någonsin haft det tidigare. Men va fan. Det växer ju ut igen. Jobbigt bara när man går förbi en spegel och undrar vem det var man såg i den. Ha ha ha.

Nervös.

Jag ska snart gå och klippa mig och färga håret. Jag har just nu inga idéer att ge min kära frisörska. Jag gillart inte! Iiiiii. Jag får nog gå och titta i hårtidningen jag köpte igår, för tionde gången...

tisdag, april 03, 2007

My Celebrity Look-alikes

MyHeritage.com



Jag testade med tre olika foton och alla gånger fick jag minst två asiater med bland kändisarna. Inte mig emot, jag tycker dom är mkt vackra =) Men, den jag tydligen är lik på alla mina kort är Dakota Fanning. Där fick jag det bekräftat en gång för alla. Jag ser ut som en 12 åring. Trevligt!