tisdag, maj 04, 2010

Ring, ring

Idag har lyckan svängt både upp och ner för fröken Andersson.
Vi tar upp först. Jag har fått sommarjobb, tack vare världens bästa mamma.


I mitten av juni börjar jag jobba på Uddevalla kommun, med ovan illustrerade arbetsuppgifter. Japp. Växeltelefonist, is da shit! Way better than mitt föregående jobb. Gissar jag alltså. Helst vill jag börja på en gång men det går ju inte, har en månad kvar i skolan.

När man fått så trevliga nyheter på förmiddagen så kan man ju inte annat än tro att resten utav dagen ska gå i lika positiva tecken. Men där bedrar man sig kraftigt. På väg ner till skolan börjar det hagla, sen regna och ihop med detta blåsa. Sibiriska vindar, tror jag. Väl framme i skolan, kall, blöt och jävlig, skulle jag skriva en mattetenta. Behöver jag säga hur det gick? Nej, jag tänkte väl det. Så, dagen började fantastiskt men slutade katastrofalt. Man kan inte få allt här i livet.

11 kommentarer:

myamia sa...

grattis (igen) till jobbet. så härligt att slippa tänka på det nu.
tentan är ju inte rättad än kristin ;)
jag hoppas på det bästa med den och att du kan lära mig sen när jag har den nästa termin ;)
kram

krabbeluring sa...

Well, vad gör den jävla matten om hundra år? Du kan ju debet och kredit, det räcker väl?
Nu ska jag lägga mig ner och dö en liten stund, jag har burit 2 pallar pellets. det är totalt 104 säckar a 16 kilo. Den matten räcker för mig.

Kristin sa...

Tack, era gosingar ;)

Men Vanessa, den matten gör om hundra år att jag kan bli lärare :(
Fast helst innan jag är 130. Fan.

Joss@n sa...

Du får se denna mattetentan som en "förtenta" som man enbart går på för att se hur läraren tänker. Sedan klarar man omtentan (som då eg är den "riktiga" tentan förstås":) galant eftersom man nu pluggat på rätt saker och på rätt sätt. Dvs du har iom denna tenta bara förberett dig bättre inför en ev nästa:o)

Kristin sa...

Ja, det är precis så jag ser det kusin. Great minds think alike, har jag hört :)

Anonym sa...

Stort grattis till ditt sommarjobb! Där ser du, det ordnar sig alltid till slut. Och jag tror att du kommer att bli en alldeles utmärkt telefonist, glad, humoristisk och serviceminded. Tror att du kan lägga lärarplanerna på hyllan för dom kommer inte att vilja släppa dig när dom nu fått dig på tråden ! Hi hi !
Hälsar Maja

Kristin sa...

Haha, tack Maja! Du kanske vill bli min sidekick, så skickar vi ut de som redan jobbar där och sköter stället själva? Du och jag som rösterna utåt för Uddevalla Kommun, kan det bli bättre?

Anonym sa...

Töööööööööööööööönt

Kristin sa...

Du kan va töööööööönt, din sabla tönt!

Åsa sa...

haha har en treåring hittat in till en blogg? duktigt gjort!

kul jobb, kan vi byta? växeltelefonist - grattis!!! har själv tänkt på att det vore ett jättebra jobb... men kan nog bara kan drömma om det... lär väl hamna på mcDonalds....

Kristin sa...

Hahahaha. Du syftar nog på min roliga far som skrev; tööööööönt? Nej, han är inte tre år, men väl så rolig. Haha. vi pratade i telefon och jag sa nåt som han inte tyckte om och då lämnade han en så fin kommentar. Jag tror jag berättade för honom att blogg.se var skit.

Tror du verkligen att växeltelefonist är ett roligt jobb? Wow. Det tror inte jag. Men det är förmodligen roligare än McD :)