fredag, november 28, 2008

Jag passar på att vara tacksam...

...när det ändå är Thanxgivingtider.

Allra käraste Pia var här och hälsade på igår. Först var vi med hennes syster på glöggmingel på SG Interiör där man fick 20 procent när man handlade. Jag införskaffade en hemlig grej samt en godisskål. Mkt fin. Glöggen var god och affären packad.

När vi minglat klart åkte vi hem till mig och drack te och åt negerboll. Det blev en hel del uppdateringar om vad som försiggår på jobbet förstås. Jösses va det händer saker när man är borta. Jag fick en hel drös presenter också. Dels fick jag (Theo) ett mjukisdjur och ett presentkort på Lindex från arbetskamraterna och så fick jag en sån däringa nappburk av Pia, en sådan har jag ju redan så det blir något annat i stället, men nappen i nappburken var ny. En APA såklart ;) Den bästa presenten var dock burken med Pias hemmagjorda kola i. Mmmm... jag smaskar på en just nu samtidigt som jag sippar på glogg och det är bara för smarrigt. Mer Pia-kola åt folket!

Så, nu till tacksamheten. Jag tackar härmed alla på mitt jobb som läser denna blogg. Tackmail kommer via schemaläggarn nästa vecka. Jag tackar Pia som är den bästaste kolabakarn i världen och som är en fin och rar vän. Jag hoppas vi snas ses igen, det får i alla fall inte gå tre månader till nästa gång. Kram på er alla!

/Kristin - som är mycket tacksam

1 kommentar:

Jessica sa...

Hoppas ni hittar ngt fint till Theo för presentkortet. Sedan får du komma förbi ngn gång och visa upp underverket! Kram