söndag, november 09, 2008

3 saker

Mysmasken gjorde som jag bad henne och utmanade mig. Härligt. Jag älskar ju listor av alla de slag.

Tre saker jag går igång på:
Går igång på är ett uttryck jag finner mycket konstigt ;) Humor är otroligt viktigt. Människor som inte förstår sig på mig när jag skämtar är ingenting att ha. Snygga bilder. Människor som tar snygga bilder är jag mycket fascinerad utav. Snällhet. Jag ogillar människor som inte är snälla.

Tre saker jag inte kan vara utan:
Min familj kan jag inte vara utan.Min lilla Theo och Mattias. Såklart! Inte resten av min familj heller för den delen. Internet hade jag haft väldigt svårt att klara mig utan. Det kan vara världens bästa uppfinning. Musik blir också svårt att klara sig utan. Vad vore livet utan musik lixom?

Tre saker jag ångrar:
Jag ångrar att jag inte pluggade mer på gymnasiet. Det hade underlättat en hel del. Jag ångrar att det finns saker jag gjort som sårat människor. Jag ångrar även att jag inte sparade mer pengar då jag jobbade på Edet och inte hade några utgifter.

Tre saker som gör mig glad:
Theos nya miner och ljud. Han har börjat skratta när man torkar honom runt munnen och när man pussar honom =) Vackra höstdagar. Det finns inget vackrare än färgerna en solig höstdag. Familjesammankomster. Snart är det dags för höstens stora kalas i Edet. Tre människor som ska firas!

Tre saker som gör mig arg:
Oj det finns så mkt som gör mig arg att jag inte vet vart jag ska börja. Det är så dumma, världsliga ting också att en del är helt pinsamma att skriva ner... Vuxna människor som inte vet hur man pratar/skriver retar jag mig på, det visste ni ju redan iofs. Ständig negativitet. Visst, jag kan vara jävligt neggo ibland men vissa människor är det konstant. När man inte kan se det positiva i någonting man tar sig för. När allting utförs med en suck och en sur min. Orättvisor. Såklart.

Tre människor jag beundrar:
Jag kan inte komma på tre personer så på rak arm men människor jag beundrar överlag är modiga människor. Människor som tex vågar starta egna företag, människor som åker till främmande länder och utbildar sig eller jobbar. Givmilda människor. Människor som har mycket och ger till sådana som inte har något alls. Exempelvis Oprah. Wow, jag kom på en =) Kreativa människor. Människor som det sprutar kreativitet ur tycker jag är grymma!

Tre saker jag skulle vilja göra:
Utbilda mig till någonting jag verkligen vill bli. Jag vet bara inte vad riktigt. Jag skulle vilja resa runt i England och Skottland igen. Jag skulle vilja hälsa på aporna på Borneo.

Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:
Mammas kött sås och potatis sitter aldrig fel. Potatisgratäng är sjukligt gott. Mattias limekyckling är också väldigt god. Den platsar nog på min bästa mat lista.

Tre TV-program jag ser:

Greys Anatomy, Desperate Housewives och program så som Uppdrag Granskning.

Tre saker jag har med mig i livet:
Min uppfostran. Jag tror jag blev ganska väluppfostrad av mina föräldrar och jag hoppas kunna föra det vidare på vår son. Jag vet hur man beter sig bland folk, jag är artig och vänlig. Sen vete gudarna mer vad jag ska skriva...

Tre saker på önskelistan:
Ett hus är det jag drömmer om mest just nu. Både jag och Mattias gör det. Synd bara att man måste flytta upp till Norrland för att få råd med ett. En Canon EOS 400D är den ”sak” jag önskar mig mest av allt. Ett roligare jobb längtar jag också efter, helst ett i Trollhättan.

Tre bloggar jag inte kan vara utan:
Elsie Flannigans, Woopsie Daisys och Badankas bloggar är så fulla av inspiration att jag kikar in på dem flera gånger per dag. Samtidigt som jag älskar ovan nämnda, inspierande, bloggar så älskar jag även att läsa bloggar där personerna skriver lite mer saker från vardagen. Inte bara visar bilder och scrappade sidor. Jag tycker det är sjukt tråkigt när det bara handlar om pyssel.

Härmed utmanas Maria, Gunilla och pappa

3 kommentarer:

Joss@n sa...

4! Människor skall firas!

Du kan alltid hälsa på aporna i Jordal om du inte kommer till borneo:)

Anonym sa...

Hej dotter, vad förväntas jag göra´, utmanar mig i vad?

Pappa

Myamia sa...

detta ska jag försöka hinna med . Kul, kram mya