onsdag, juli 16, 2008

Ullared

På fredag bär det av till Gekås och Ullared. Jag är spänd av förväntan över denna roadtrip med mamma. Jag hade tänkt handla massa grejer till bebisens ankomst. Ska nog sätta mig och göra en lista nu på vad vi behöver köpa. Det snurrar i skallen när jag tänker på allt man måste ha. Varför ska det vara så krångligt att få barn? Kan inte det lilla pyret bara levereras i en liten korg med en massa nödvändiga tillbehör så som kläder, blöjor, skötbord osv osv. Hade inte det vart praktiskt så säg?

Jag tror förövrigt att jag kommer lacka ur totalt på alla människor om det ska knuffas och puttas och ropas omkring mig. Jag kanske måste käka nåt lugnande innan vi åker dit. Ha ha. Hoppas det inte är en enda människa där på fredag. Bombhot någon?

Nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är för jössenamn över nio. Och jag som lånat nya böcker på bibblan idag. Jag kommer ju aldrig somna. Snark...

2 kommentarer:

Anna-Carin sa...

Hoppas ni får det bra, men det går inte ha det annat än bra där!
Det är ganska så skoj när de ropar ut att någon tagit fel kundvagn, ha ha ha!
Handla på, det är ju sååååå roligt!
Kram ACO

ronjabus/Anna sa...

*haha* lustigt att jag hittade din blogg och ser att du varit i Ullared i går. Vi var också där:-) Kom sent och gjorde en snabbrunda. Och då var det väldigt lite folk tyckte vi. Hur hade du det?