fredag, juli 11, 2008

Ibland ska man ha tur...

...och det hade jag igår. Jag och Mattias skulle cykla ner till apoteket innan det stängde igår (för att inhandla Panodil, vad annars) och tog en annan väg än vi vanligtvis gör. Vi cyklade längs kanalen. Gatan kan heta Kanalgatan? När vi var mittemellan stan och vår vän Johan så upptäcker jag en butik vid namn Kanalboden. Här kan vi väl bara kika in lite snabbt säger jag. Det stod en hel del gamla servicer och dylikt i skyltfönstret. Sagt och gjort. Väl inne i butiken går jag omkring lite och ser då 3 vita stringisar stå lutade mot två hyllplan. Nu sitter två utav stringisarna och de båda hyllplanen på vår köksvägg!!!!


Hundra spänn skulle hon ha för hyllan, jag tog den direkt, trots att den hade en skadad hylla (skadan sitter under den nedersta hyllan och syns inte) och trots att det var vita stringisar (vill ju egentligen ha svarta) och bara två hyllplan. Men för hundra spänn kunde jag ju inte tacka nej. Och nu när jag tänker efter så passar vita stringisar mkt bättre än svarta i vårt kök. Nu måste jag bara skaffa en massa snygga kokböcker som jag kan ställa i min hylla. Hemkunskapsboken frpån högstadiet är så där upphetsande kanske?!

Sen har min kära vän Sickan varit här idag och jag fick en väldigt vacker inflyttningsblomma. Är mkt kär i min nya blomma. Hoppas jag kan få den att överleva längre än ett par veckor.


Allt som allt har det här varit en mkt produktiv och trevlig dag. Nu har jag dock så ont i kroppen att jag inte kommer kunna röra mig på hela helgen. Har städat lägenheten som en liten idiot idag nämligen, och tvättat! Så ishiasnerven i båda skinkorna säger STOPP och även mitt högra ben har fått nog. Så nu är det soffan och teven som gäller i några timmar framöver.

Puss o kram från en mkt lycklig Kristin.

3 kommentarer:

Joss@n sa...

AHA! Det var en sån hylla, då förstår jag att du är glad! Ha ha jag gissade ju helt fel.

Fin passions blomma, hoppas den bär frukt. Farmor hade sån som det blev frukter på när vi var små.

Kristin sa...

Du gissade galet fel =) men det var riktigt roligt att se era vilda gissningar. Ha ha...tvillingar.. ha ha.

Jasså farmor hade en sån blomma? Ska nog googla lite och titta hur frukterna ser ut.

Anonym sa...

Vad roligt att du äntligen hittat en hylla, grattis!
Hoppas allt är bra med dig annars, förutom huvudvärken och ont i rumpan=)
Kram ACO