onsdag, november 28, 2007

Music Sounds Better With You

Detta är minialbumet jag talat om tidigare, det som inte blev klart till 3 års dagen. Nu är det klart, eller ja, det blev klart i söndags, men nu är det fotat och inlagt i datorn. Jag blev extremt nöjd med vissa sidor och inte lika nöjd med andra. Visar nedan de sidor jag blev mest nöjd med. Det tråkigaste är att jag gjorde så många och fyllda sidor att ringarna i albumet inte räckte till, alla sidor får alltså inte plats. Det var något irriterande att upptäcka detta! Nästa gång jag scrappar minialbum får jag tänka efter lite innan jag klistrar på dekorationerna... Albumets tema är musik. Music sounds better with you, baby!











Materiallistan är oändlig, men det jag använt mig mest utav är papper från Basic Grey, Love,Elsie och Sassafrass Lass. Knappar från mitt stash och Primablommor. Jag har även tagit till ovanliga dekorationer såsom pärlplattepärlor och gamla gem jag hittade i pappas källare. Det var roligt att använda sånt jag aldrig använt förr.

tisdag, november 27, 2007

lördag, november 24, 2007

För att citera Homer...

...oh my god oh my god oh my god oh my god!

Det här är helt sjukt grymt. Ha-begärs-mätaren har nått toppen. Ding ding ding ding ding.
Min puls är uppe i nåt sjukligt onormalt många slag och jag dör snart om jag inte får lägga vantarna på detta!



Nåt häftigare scrapmaterial har jag nog aldrig skådat. Jag älskar ju chipboard men det här är ju inte av denna värld. Chipboard som man kan skada! Jag hatar när sakerna jag använder blir skeva eller går sönder på ett eller annat sätt och det verkar ju inte detta kunna göra. I'm in shock =O

Tim Holtz är nog min nya husgud...

fredag, november 23, 2007

Ok jag slutar ändå!

Idol är numera ett nedlagt program. För mig. Jag kanske skulle skrivit i inlägget nedanför att om Andreas får vara kvar så slutar jag titta på Idol så kanske han hade åkt ut i stället. För det här var ju änna skandal. Ge mig styrka! Folk är ju helt förryckta! I demand a recount! Folk kan inte tycka att Andreas är bra. Det finns inte! Dom som röstar på honom tror jag borde söka hjälp. Om nu någon som läser den här bloggen mot förmodan skulle vara en av dem som röstar på Andreas så ber jag om ursäkt, men han är skitdålig!

Apor!

Alltså ärligt...

...skickar dom hem Marie ikväll så vette fan om jag kommer fortsätta kolla på Idol alltså!

torsdag, november 22, 2007

Konstigt i bloggen

Om bloggen ser lite konstig ut den närmsta tiden så är det för att jag håller på att modda den lite... saknar lite grejer i min ursprungliga blogg som jag känner att jag vill ha. Håll ut, det är nog strax klart!?

tisdag, november 20, 2007

Bomber och granater!

Jag är aptrött idag. Har varit en ganska tråkig dag på jobbet, bland annat därför att jag talade med den kanske värsta kunden jag hittills talat med på detta jobb. Han skrek åt mig att hålla käften, att jag var dum i huvudet, att jag och "mitt" företag lurade honom på pengar, att jag skulle dra åt helvete osv. Det roliga var att det var han själv som gjort fel. Nej, kunden har inte alltid rätt! Fick ta mig en paus på en kvart efter det samtalet. Han var vidrig...

På scrapfronten intet nytt. Har 4 sidor av minialbumet kvar och nu är det tomt i kreativitetshjärnan. Jag har inga idéer just nu, förmodligen eftersom jag är så trött att jag bara vill sova i ett dygn. Hoppas på mer liv i hjärnan till helgen. Det måste ju bli klart nån gång. Gärna i år, eftersom det var i år vi firade 3 år tillsammans. He he. Men man vet aldrig. Kanske passar till 4 års dagen också?

Oj, jag glömde nästan säga att jag hörde den här bomben i morse. Precis innan bussen kom in på hållplatsen på Resecentrum small det utav bara fan. Jag undrade vad det var och folk blev lite tysta runt omkring men sen var det inget mer med det förrän jag kom fram till jobbet och surfade in på Aftonbladet. Då föll en peng ner... Tias mamma bor på Sandhem. Likaså en arbetskamrat och en f.d arbetskamrat. Det är lite freaky får jag säga. Men, som jag sa till min kära kollega P, det är smällar man får ta om man vill bo i en storstadsmetropol som Trollhättan. Det är inte mkt att göra.

Crash, boom, bang!

söndag, november 18, 2007

Eureka, I found it!

The inspiration is back, oh yes indeed.

Har suttit inne i sovrummet och scrappat större delen av helgen på ett minialbum. Jag är helt nöjd med de flesta sidorna i det faktiskt och det är INTE vanligt kan jag säga. Ska försöka hinna göra klart det i morgon eller tisdag. I'm very excited =)

Har förövrigt haft en trevlig ledighet och helg med mycket pyssel och umgänge med pojken. Det är mysigt att få vara hemma några extra dagar ibland och bara umgås. I like it!

Vad vore väl ett blogginlägg utan lite klagomål, här kommer dagens. Jag ogillar starkt de hemska stämplarna som kallas Bubbar. Oh yes I do. Jag tycker de är fula efterapningar av Filurerna. Förövrigt gillar jag inte den butik som säljer bubbarna heller. Tycker de flesta stämplarna därifrån är ganska fula ärligt talat. Känns skönt att ha skrivit detta, har gått och tänkt på det i flera månader. Phew.

This is Kristin, signing off

fredag, november 16, 2007

Inspiration sökes!

Jag försöker scrappa... hamnar bara framför laptopen och Two Peas för att hitta inspiration. Jag har massa idéer i huvudet men det kommer inte ut på pappret. Jag lackar på sånt här. Jag har titlar och för en gångs skull också foton men nu känns det som att jag inte har det material jag behöver. I need help, seriously!

Sådana här tavlor önskar jag mig i julklapp förövrigt.



Konstnärinnan kallar sig The Black Apple och säljer sina alster här. Bilden är tagen därifrån. Tavlorna är hur fina som helst tycker jag. Så där lagom deppiga också =) Hennes blogg finner ni här.

torsdag, november 15, 2007

Lägenhetsvisning

Jag och Tias har varit och kollat på den här http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/46299 lägenheten idag och jag säger som så... gimmie gimmie gimmie! I love love love it!
Perfekt vardagsrum och kök och sovrummet var gigantiskt i mina ögon. Sen var det en liten skrubb där ägarna ställt in dator och ett litet skrivbord och hyllor på väggarna, mkt käckt. Det kunde bli min lilla scrapvrå. Det andra sovrummet var väldigt litet dock, men det gör inget. Det var bra ändå. Den var ljus och väldigt fräsch. Tvättmaskin i lägenheten och gym och solarium i föreningen. What more can you ask??!?!?!? Jo förresten, jag glömde det bästa, som numera nästan är en nödvändighet för oss, 100 mbit bredband från Bredbandsbolaget. Det har vi idag och det vill vi helst inte bli av med. Det finns bara fördelar med denna lägenhet. Jag hatar att jag inte är rik! Undra hur mkt pengar man får en för en njure?

Ja ja, jag ska nog ta och scrappa lite idag faktiskt. Har ett litet projekt som jag helst vill ha klart innan helgen är över.

Hörs!

onsdag, november 14, 2007

Grattis Tias!



Idag fyller sötisen 28 år. Grattis älskling!

tisdag, november 13, 2007

Chokladmuffins

Så här såg dem ut Pia!



Inte lika snygga som de andra, men ack så goda. Jag älskade dem faktiskt! Frostingen var smarrig som bara den. Dessa tänker jag göra fler gånger, fast nästa gång i mindre formar, det blir faktiskt lite jobbigt att äta upp hela när de är så stora.

Grattis pappa!



Idag fyller världens bästa pappa år.

Grattis på födelsedagen!

Puss o kram.

måndag, november 12, 2007

Det snöar!

Eller det gjorde iaf det när jag gick till mamma förut för att hämta en present som jag inte fått än, det var förövrigt en sån där muffinsformsplåt som jag länge velat ha. Tack mamma! Det var himla mysigt. Jag ställde mig och bara tittade upp på himlen och andades in den kalla luften. I like snow!

Kan ju passa på att visa ett gammalt alster och ett nytt alster när jag ändå skriver...


Egenritat motiv (det syns), papper: BG, Sassafrass, Love, Elsie.
Knappar: Autumn Leaves




Urballat projekt som var kul att göra. Dold journaling under fotot.
Elsiepapper, Elsie stämplar och Hambly Rub-Ons.
Filtdetaljerna har jag klippt ut för hand, för det gick inte med QK:n.

Im in a bloggin' mood tonight =)

fredag, november 02, 2007

Senaste veckorna i bilder

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen den senaste månaden eller så men jag ska försöka bättra mig. Lägger in lite bilder från de senaste veckorna som har varit väldigt händelserika med födelsedagar och halloweenfest. Jag låter bilderna tala för sig själva =)



















Jag vill tacka alla inblandade för de senaste veckornas tillställningar, alla har de varit fantastiskt roliga. <3