torsdag, juni 28, 2007

Freaky Kristin

För några år sedan dog en kompis till oss välidgt plötsligt och oväntat. I samband med hans död skrev jag väldigt mycket och jag gjorde något som man skulle kunna likna vid en scrapsida om honom där jag klistrade in hans dödsannons osv.

Igår kväll när jag gick och lade mig så kände jag inte för att läsa som jag brukar utan jag lade mig bara ner och funderade lite på scrap och inredning och lite så allmänna grejer. Jag lade mig på sidan och kollade in i min bokhylla. Då fick jag syn på en anteckningsbok som jag inte sett på länge. Jag kände att jag var tvungen att ta fram den och kika i den så det gjorde jag. När jag öppnade den så mindes jag plötsligt att det var i den boken jag hade skrivit om min kompis som dog och jag hittade mycket riktigt sidorna om honom och det "brev" jag skrivit och sparat i ett hemmagjort kuvert som jag klistrat in på en sida i boken. Jag öppnade "brevet" och började läsa. Det var daterat till den 27 juni 2002. 2 dagar efter hans död. Igår var det den 27 juni. Det var exakt igår för fem år sedan jag skrev ner mina tankar om min kompis död. Jag blev skärrad. Det var lite äckligt. Sicken fruktansvärd jävla slump lixom. Jag har inte öppnat den boken på säkert två år eller mer och nu öppnar jag den exakt fem år efter att jag skrev i den senast.

När jag läste det jag skrivit började jag gråta jättemycket. Det var skitjobbigt att läsa vad jag kände den gången för fem år sedan. Jag kunde riktigt minnas hur det kändes då, hur ont det gjorde och hur många frågor jag hade kring döden och sånna saker. Jag minns att jag efter hans död blev jätteorolig så fort jag inte hörde av folk när de egentligen skulle höra av sig. Jag började ringa folk hysteriskt om de inte svarade första gången jag ringde osv.

Det var svårt att somna inatt. För mycket tankar och minnen som surrade runt i huvudet så idag har jag varit hur trött som helst. Hade tänkt gå och lägga mig redan vid åtta idag men det var för en och en halv timme sen nu ;)

Sov gott mina kära vänner, nu ska Kristin the psychic gå och lägga sig!

I'll be missing You...

onsdag, juni 27, 2007

Where is my stuff?

Nu är det snart två veckor sedan jag lade beställning på ett STORT paket papper, dekorationer mm från en affär på nätet. Jag betalade, samma dag som jag beställde, mer än jag någonsin betalat någon scrapaffär tidigare och jag har fortfarande inte fått mina grejer. Jag börjar bli något trött på att scrapaffärer inte kan vara lite kvickare! Får man så mycket ordrar att man inte klarar av att packa och skicka på två veckor så kanske man ska fundera på att anställa nån arbetslös stackare som kan hjälpa till... Jag är helt vansinnig just nu så jag tror jag ska dra mig tillbaks i teve soffan i stället för att sitta här och skälla.

Jag är även arg för andra saker, men de ska vi inte tala om här. Då får jag väl sparken. Ha!

Apa på er!

måndag, juni 25, 2007

Det är så...

...tråk att vara tillbaks på jobbet. Damn!

söndag, juni 24, 2007

Midsommar

Midsommarafton spenderades i Uddevalla med mamma, Mr D, Mattias, Boss och Winston. Det var trevligt fastän vädret kunde varit bättre. Men det blir inte roligare än man gör det och så här roligt hade vi =)


Mattias leker gravid i sin nya frisyr och min nya klänning...


Winston följer noggrannt skeden med jordgubbar och grädde...man kan ju tappa nåt ätbart


Aftonen avslutades med Singstar, så som alla lyckade aftonar bör ;)

Igår gjorde vi inte mycket, låg mest och degade framför teven. Idag har jag lite ångest eftersom semestern är slut för den här gången. Nu får jag vänta ända till den 6 augusti innan jag får ha ledigt igen. Fan för det!

He de!

torsdag, juni 21, 2007

Hurra Torpedo!!!



Den här videon är det grymmaste som finns. Såg den för några år sedan första gången och den gick varm på förfesterna. Titta och njut =)

Shopping

Jag har lyckats vända på dygnet, bra va? Jag vaknade klockan ett idag. Mmmm sovmorgon =) synd bara att semesterveckan nu är slut och slitet börjar igen på måndag...

Jag och min älskling har varit ute och shoppat idag. Tog bussen ut till Överby och shoppade loss lite. Jag på HM och M på Harald Nyborg (omfg va tråkigt det är där!) jag tyckte det gick för snabbt på HM kunde säkert köpt tusen grejer till om jag bara fått en halvtimme till på mig men vad gör man inte för sin uttråkade pojkvän? Jag fick i alla fall köpt ett linne, en döskalle t-shirt, en brun mjuk och härlig klänning samt ett blått halsband som nyper mig i nackhåret och på armarna. Men snyggt är det. M köpte verktyg. Vinkelhakar och sticksågar och allt vad det nu är. Vi känner oss nöjda med dagens inköp. Nu tänker vi softa på balkongen med öl och cider och kanske lite Singstar till efterrätt =)

Hoppas alla får en härlig midsommar!

Puss och kram på er mina små apor.

onsdag, juni 20, 2007

Ljuvligt

Det doftar så himla gott ute just nu! Jag känner för att sova på balkongen för att få in all den underbara doften i mig =) det finns nästan ingenting som slår sommarnattsdoft...jag blir sentimental och sugen på ett nattdopp...

Ser fram emot Midsommar nu, synd bara att jag börjar jobba igen på måndagen =( men men, man kan inte få allt här i världen. Vi ska vara hemma hos mamma och Mr.D och de galna hundarna. Hoppas vi överlever!

Ha en underbar sommarnatt!

Puss från Kristin.

tisdag, juni 19, 2007

Och nu vill jag ha...

...de här skorna och flip flopsen från Converse.




Det var längesedan jag köpte skor och verkligen längesen jag ägde nya fräscha Converse så jag känner att det är dags för det nu. Det är väl framförallt flip flopsen som lockar nu när det är sommar men till hösten ska jag äga de andra också. Flip flops hatar jag vanligtvis, de är så fruktansvärt obekväma men de här är helt underbara. Provade dem häromveckan när jag och far var på Torp. De fanns inte i min storlek där, tacka vet jag internet. Jag tror världen skulle gå under utan bredband faktiskt. Jag skulle i alla fall göra det. Det får bli en tripp till Junkyard.se för shopping så fort lönen kommer.

lördag, juni 16, 2007

Lindesnäs

Igår var det dags för jobbfest igen. Det var inte hela jobbet utan bara vårt "team" som var ute på skojigheter. Vi gick hela strandpromenaden i Uddevalla, från Skeppsviken till Lindesnäs. Det var varmt men roligt. På Lindesnäs åt vi middag och lyssnade på en ganska rolig, men dålig, trubadur. Gick hem vid elva någon gång. Det var en riktigt lyckad kväll. Tog bussen hem vid tolv och avslutade kvällen med en kebab från tre luckor =)

Jag och Pia på jobbet promenerade upp på ett berg i Skeppsviken innan samling för att avnjuta en cider i solen. Finfin utsikt får jag säga.

onsdag, juni 13, 2007

Balkongslagsmål

Den här katten

hoppade in på våran balkong inatt när jag låg och sov. M var vaken och kunde se dramat som utspelade sig i vår lägenhet under några få korta minuter. Gissa blev förstås helt vansinnig över att en inkräktare satt på balkonggolvet och såg uppkäftig ut så hon flög på den stackarn och började klösa och bita för allt vad hon var värd. Slagsmålet blev högljutt och Mitzi, som alltid attackerar försvarslösa katter, lade sig i slagsmålet. Enligt M var hon helt vansinnig och slogs som aldrig förr. Det hela slutar med att Gissa, med en svans tjock som en falukorv, och Mitzi, med ögon fyllda av galenskap jagar bort katten från balkongen. Mitzi hoppar till och med efter katten ner på gräsmattan i rent vansinne!!! Och Kristin? Ja...hon sov sig igenom hela incidenten...

Numera vaktar Gissa balkongen noga när hon ser ovan nämnda katt.

Hardly Perfect

Gjorde en layout i helgen i liggande letter och det var KUL. Det var första gången jag inte scrappade i 12x12 och jag blev inspirerad att göra fler layouter i andra storlekar. Mycket roligare än vanligt tyckte jag. Synd att jag börjat göra en massa BOM-sidor i 12x12 bara =/ Här är den i alla fall.


Pappret är ett vanligt albumblad som jag skar till i rätt storlek. Jag har använt en massa knappar från olika märken och mycket Making Memories akrylfärg =) Har jag sagt att jag är mycket inspirerad av Elsie?

Jag tog ett ganska dåligt foto av oss därför att jag gått och lekt med tanken i mitt huvud att jag skulle göra en layout med den här texten och jag tyckte det blev ganska bra.

Lev väl!

tisdag, juni 12, 2007

I'm beat

Kom precis hem från en 1 och en halv timme lång promenad med mor min. Det var skönt att promenera men det blev lite längre än vad vi planerat...vi glömde dock stegräknarna hemma så vi vet inte hur många tramp vi trampat idag men det lär vara en hel del. En dags vila i morn och sen traskar vi vidare på torsdag. 3 dagar i veckan ska vi vandra långt har vi planerat. Och nu SKA vi hålla det också, annars jävlar!

Nu håller inte min nacke uppe mitt huvud längre så jag måste gå och lägga mig.

Puss och kram.

I need one of these!

Ok, tänkte bara dela med mig av världens grymmaste katt. Jag vill ha en. Den kostar bara tjugotvåtusen dollar. Som hittat ju!



Kolla in pissen här.

lördag, juni 09, 2007

Besviken

Hittade Magnoliastämplarna liggandes på hyllan i hallen när jag kom hem igår. Jag slängde allt jag hade i händerna och slet upp påsen de låg i. Jag blev besviken. Jag räknade till 4 människostämplar, resten var små insekter, fem olika blommor (typ) en sol och en swirl (som jag iofs gillar). Kunde man inte fått några fler stora stämplar? Jag känner att det kunde räckt med två olika blommor, kanske till och med en?!?! Visst, jag kanske kommer använda de två olika fjärilarna jättemycket, vem vet, men första intrycket av stämplarna var: What gives???

Sen måste jag även klaga på att det är FÖR varmt för min smak, hallå, det räcker väl med 25 grader eller?

Nu ska jag spela lite wow och sen blir det grillning. Tjohoo!

Trevlig lördag på er!

torsdag, juni 07, 2007

23.23

Det suuuuuger i shoppingtarmen. För andra kvällen i rad har jag klickat ihop en finfin shoppingvagn på scrapaddicted som jag sedan raderat för att den blivit så stor. Men jag har ju faktiskt fått skattepengar nu och kanske borde köpa nu när jag ändå har pengar som bara kommer användas till annat tråkigt som mat eller busskort eller så sen... jag ska kanske överlägga med min andra hälft och se vad han säger om saken... *suck*

Ps. Har haft ågren över att det var åtta år sen jag tog studenten idag. Uscha mig! Ds.

måndag, juni 04, 2007

Saker jag vill ha just nu


Världens coolaste cykel från Inreda.com


Bricka från Favoritsaker.se


Skattkista från favoritsaker.se


Kakeldekor från Inreda.com