söndag, november 14, 2010

Olidlig smärta

Klockan är tre på natten och jag kan inte sova pga smärtan i vaden. Nattsköterskan har varit här och gett mig en morfinspruta i magen så nu väntar jag på effekten av den. Effekten brukar inte bli så bra som jag hoppas dock, utan mest jag blir mest avtrubbad och trött. Smärtan finns kvar som en molnande, extrem träningsvärk. Jag har inget bra sätt att lägga benet på. Det gör ont hur jag än lägger det. Det är olidligt. Men Nattsköterskan är duktig och peppar mig till att inte deppa ihop. Han lovade mig att dom inte ska tvinga hem mig, när jag har så här ont. Fy fan va skönt det kändes!

Jag har en rumskamrat Som har genomgått exakt samma behandling som jag. Hon är 68 och jättetrevlig. Hon har inte hunnit få några biverkningar ännu eftersom hon op i fredags. Men hon blir ganska skärrad när hon ser mina. Det känns inte så roligt att skrämma upp henne men det kanske är bra att hon får veta redan nu hur det antagligen kommer kännas.

Nu har morfinet kickar in och jag ska ta tillvara på den känslan och sova, förhoppningsvis, resten av natten.

God natt
Kristin - som är rätt hög ;)


- bloggar hippt med min Iphone

5 kommentarer:

annelie sa...

Älskade vän tänker på dig hela tiden.
Förstår att det är svårt nu men jag vet att du kommer fixa detta du är en stark tjej. Sen när du är på benen igen ska vi ta ett glas och fira att du är en underbar person.
Många kramar
annelie

Åsa sa...

Håll ut! Om du gör det, så lovar jag att dricka mig riktigt appackad när vi ses nästa gång! ;-)) Tänker på dig!

krabbeluring sa...

Du har många fira med när den värsta skiten är över och när du orkar!
Då får vi fixa fest för dig minsann!

Aco sa...

Tänker på dig!

Joss@n sa...

Kommer förbi i veckan om du är kvar och om du orkar med lite besök. Hoppas du får sova bättre inatt. Kram