måndag, november 29, 2010

03 - Mina föräldrar

Exceptionella human beings!

Min mamma kommer från Torsby och har nästan inga saker kvar från sin barndom. Dels brände hennes bröder ner familjens hus en gång och dels slängde min morfar alla hennes grejer som stod på vinden i familjens nya hus i Little Is It. Det är tråkigt. Både för mig och för henne. Min mamma är väldigt snäll men blir ofta upprörd och arg, främst då hon kör bil. Jag skulle vilja säga att det är ifrån henne jag fått mitt humör. Min mamma ställer upp för oss i vått och torrt. Eller, inte bara för oss, utan för de allra flesta. She is Super-Mommy!

Min pappa har bott hela sitt liv i Little Is It. Och det är verkligen inte att förakta. Jag beundrar honom för det. Att han orkar bo där alla känner honom. Att han orkar stanna och prata med människor i varje gatuhörn. Det hade jag aldrig klarat. Så social kommer jag aldrig bli. När man är så social som han är så underlättar det ju att man har nära till skratt och det har han. Han är en rolig prick. Jag skulle vilja tro att jag fått min humor ifrån honom. Inte för att jag är lika rolig, men jag tror att jag har nära till skratt.

Båda mina föräldrar är Beatles-freaks. Pappa hade Little Is It's första Beatlesfrisyr. Det är ngt att skryta med det!

2 kommentarer:

krabbeluring sa...

Check check check!
jag läser att du fått mångafina kvaliteter av dina föräldrar:
Otroligt snäll, Rolig, du har definitvt lätt till skratt, din syn att se på saker är så sjukt rolig och bra (!!),Super mommy, sen måste jag även få lägga till allmän bildad och smart, men det vet ju inte jag vem avdom du fått det eller om det är något eget du kommit på ;)

Bea sa...

Hörrudu, det du gör är underhållande att läsa. Men du, du är väl inte nere i någon svacka "för säkerhetsskull i värsta fall". För i så fall tycker jag du ska avbryta detta NU!!!! Du är alldeles för ung för att skriva din självbiografi kära kära vän. Den här skiten försvinner. AMEN. Försvinner! För evigt!!!!!!! Du hinner skriva alla dessa underhållande (men som gör mig orolig för hur du mår) saker SEN! Kära, kära Kristin - det här går BRA. Bara den där jäkla foten tillåter dig att komma ut snart. KRAAAAAAM