onsdag, februari 10, 2010

Sicket jävla mörker

Barn i förskoleåldern har vanligen 6-10 luftvägsinfektioner per år. Det blir ungefär en varannan till en varje månad. Kan någon förklara för mig varför Theo tvunget ska ha två per månad? Nu är det igång igen. Han var ju dålig för ungefär tre veckor sedan. Nu har han hostat sen i slutet av förra veckan och inatt blev det riktigt illa. Han hostade i princip hela natten, men lyckades ändå hålla sig sovande. Det lyckades inte jag. Idag fick han också feber. Så nu på kvällen har han varit riktigt hängig och väldigt varm. Han ville inte ens bada. Han somnade en timme tidigare än vanligt. Detta hade väl vart helt ok om det inte vore så att jag har planer att roa mig på fredag och även Mattias har gått och blivit dålig igen. Vad är det här? Förra fredagen fick jag ställa in med Sarah för att jag var dålig. Jag tänker inte inte missa en trevlig afton till! Jag har därför proppat mannen full utav c-vitamin och sån där kinesisk örtmedicin och sonen hostmedicin och febernedsättande. På fredag kväll ska dom vara fit for fight! Please, please me.

Ps. På fredag ska dagis ha maskerad och Theo skulle vara Theosaur. Va fan lixom! Ds.

2 kommentarer:

Joss@n sa...

Åh vilket elände, varför måste ni ha sån otur. Åsså ingen maskerad för lilla Theosaurusen. Attans. Han får vara Theosaur den 27:e istället då.

Kristin sa...

Ja det kan han ju faktiskt få vara. Men han ska vara det imorn också. Vi får ju åtminstone se sötisen svansa runt grön och vacker då... jag ska också klä ut mig. Enligt fb-undersökningen jag gjorde (där en svarat) så ska jag klä ut mig till glamourdrottning. Jag tror jag tar det efter att jag varit på stan. Det känns bäst så.