lördag, november 21, 2009

Ingen inspiration

Jag är en seg bloggare just nu. Det är så mkt med skolan och sjukdomar och födelsedagar och grejer att jag blir helt matt och orkeslös. Idag var det sol för första gången (om man bortser från några ynka timmar igår) på en hel månad eller nåt och vad gjorde jag då? Jo, jag sov mellan 12 och tre. Skönt som fan, men inte bra för humör och ork. Man behöver allt mer än 3.3 timmars sol under en månad. Skandalöst lite sol har det varit. Men, vi får hoppas på bättring, både va gäller väder och bloggande. Nästa helg är det första advent och dags att mysa till det lite extra på helgerna. Jag hann få tag i årets glögg. Kors i taket! Så den ska insupas nästa söndag har jag tänkt. Kom precis på att jag inte kommer vakna upp hemma nästa söndag, utan i Little is it, så kanske får vi adventsmysa med pappa och farfar innan vi åker hem. Trevligt. Helgen efter det bär det av till Jordal (eller kallas det Svartedalen?) för firande utav kusinsambo D. Där är det alltid lika mysigt och julstämnigt, så det ser jag mycket fram emot. Och sen är det snart jul. Herre gud va tiden går fort.

On another note. Jag klarade min fonetiktenta med bravur. Den har jag oroat mig en del för så det är så satans skönt att det gick bra. Theo är frisk igen. Får fortfarande antibiotika men hostar inte nätterna igenom längre. Skönt att kunna plugga och ta det lite lugnt åtminstone fyra timmar om dagen igen. Och den sista grejen jag skulle skriva om idag var att jag i fredags var på synundersökning och köpte mig två par nya glasögon. SOM JAG LÄNGTAR EFTER DEM! Det är nästan olidligt. Det ena paret är ett par riktiga nerdbågar. Fy fan va modigt av mig att ta dem. Jag älskar dem. Det andra paret är mer "normala".

4 kommentarer:

krabbeluring sa...

HÄRLIGT BABY! jag är säker på att du är fab i dina bågar. Vad skönt att du kommit igenom det lilla sjukdomshelvetet!
Och grattis till tentan!

Joss@n sa...

Oj då, jag som tänkte att Jordal kanske inte hinner få till julmyset till D's kalas, jag får tänka om...:o) Fast det är klart lika bra att komma igång med myset så fort som möjligt så man kan njuta av nåt i det här trista vädret. Det är ju ändå redan andra advent den helgen...jösses.

Gött med fixad fonetiktenta. Gött med friskt Theo, Gött med nya bågar, Gött med Glögg.

Anonym sa...

Kan du inte lägga ut en bild så man kan se när du har nördbågarna på dig.

Moffar

Kristin sa...

Det hade jag kunnat göra om jag hade fått dem, men det har jag inte. De kommer om cirka tio dagar. Då kan jag lägga ut en bild.