lördag, augusti 29, 2009

Swine flu or just a bad ass cold?

Jag är inte hypokondrisk, mina vänner. Men jag undrar jag, om jag inte fått svininfluensan. I torsdags vid fem tiden, från en sekund till en annan, fick jag ont i halsen. Därefter fick jag feber, snuva och hosta. Jag känner mig riktigt kass faktiskt. Jag trodde det var en vanlig förkylning, ända tills jag läste aftonbladet förut. De hade samlat ihop en massa frågor om svininfluensan och den fråga som gjorde mig orolig var "hur vet man att det är svininfluensan"? "Känner du att du insjuknar snabbt osv osv" Ja, jag har aldrig vart med om snabbare insjuknande. Jag åt middag, sen blev jag sjuk. Otäckt. Jag vill inte smitta min familj med nåt farligt :( vi får hoppas det är en vanlig förkylning. Undertiden vi hoppas, ska jag sluta läsa kvällstidningar.

Ullared var förresten som Ullared är mest. Den här gången var jag dessutom sjuk. Känn på den! Återkommer med inköpen när jag blir frisk. Until then.

Ps. Vill göra en shout out till min rocker-pappa. Du är grym, även om jag inte såg och hörde uppträdandet så vet jag att det var kanon. Ds.

6 kommentarer:

Myamia sa...

då är vi två som har svininfluensan.... det är allt bra synd om oss...

Myamia sa...

jag vaknade upp sjuk. så det kanske inte räknas som snabbt. men känns ju lite oroligt om det är det enda tecknet på om man har svininfluensan eller inte.... hm...

Aco sa...

Usch stackars dig. Hoppas du mår bättre snart!

Ja, jag gjorde faktiskt det, och det va inte speciellt ekonomiskt, eftersom dom höjt ljusen från 19 kr till 27 kr...fatta att jag blev sne! Men men, nu har jag iaf en massa ljus hemma, och det var ju det som va meningen med hela den trippen.
Miljövänligt kanske det inte heller va, men jag är ALLTID så himla miljövänlig med allt, så det känns ok ändå=)

Krya på dig!

Joss@n sa...

Du får glädja dig så länge att dina stämplar drar iväg..vad var de uppe i nu, över 300 spänn tror jag...spännande.


kram och krya på min stackars kusin

Joss@n sa...

300 spänn tillsammans allså:o)

Anonym sa...

Tack för dom fina orden Kristin, men kommer du ihåg vad jag suckade, 100 gånger i timman.
Jag har aldrig varit så nervös.

Pappa