söndag, augusti 16, 2009

Könsroller schmönsrollerMina pojkar leker gärna med My Little Pony tillsammans. Det älskar jag. Den store pluppen tyckte mest att det lille pluppen förstörde hans lek. Jag var benägen att hålla med. När mamma skulle kamma sina finaste hästar så ville lillpluppen bara äta på dem. Fy skäms!

Det finns egentligen bara två negativa saker med att vara i Lilla Edet, och båda infinner sig efter man lämnat stället. Det ena är att man luktar källare, något jag levt med sedan 1989 och fortfarande inte vant mig vid. Det andra är att man inser hur jävla skönt, lugnt och tyst det är att bo i hus.

...och där fick vi nytt världsrekord på 100 meter. Bolt är nog min all time favourite, nästan mer än Carl Lewis. Går det? Pappa hävdar att han är dopad. Han säger att jag ska googla. Får la göra det då.

3 kommentarer:

Myamia sa...

alltså det här är helt otroligt. jag har sörjt i flera år över att min farmor (som pappa förvarade alla mina leksaker hos (i källaren) när jag blivit större och vi flyttade) gav bort alla mina leksaker till mina mindre kusiner. hon frågade inte, jag var iof ung , men jag hade verkligen sagt nej NEJ!!. sedan har kusinerna i sin tur slängt det som var mitt när det inte passade för dom längre. jag kan säga att jag sörjt mitt my little ponny hus länge. jag visade ditt för daniel nu å han vet hur många gånger jag ojat mig ööver att jag inte har mitt kvar. så kul att få se det hos dig, det ser precis ut som jag minns det. vilka lyckliga tjejer vi måste ha varit. kan du inte ta fler bilder på själva huset å hästarna så jag får en längre nostalgitripp ;) Ska du sälja så vet du vem du ska ringa? ;) kram

vanessa sa...

luktar källare!? det märkte jag inte av. men ett väldigt fint hus!

Anonym sa...

Där ser du Kristin, det är bara du som inbillar dig.
Förresten har jag en luftavfuktare och nu är det ännu bättre.
Heja Vanessa