tisdag, juli 21, 2009

Storkusin, ser du?Igår började Theo gå ordentligt med sin gå-vagn. Innan har han inte riktigt fattat vad han ska göra med den. Nu känner jag att vi skulle bott i en paradvåning utan trösklar. Det är lite halvenerverande att behöva vända vagnen hela tiden, men iofs ljusår mkt skönare än att gå böjd och få puckelrygg. Tack Storkusin J, Kusinsambo D och Gammelfarbror T för den fina gå-vagnen. We loves it!

5 kommentarer:

Joss@n sa...

Woho! Tänk sedan när han springer omkring överallt i lägenheten...utan vagn då förhoppningsvis, annars blir det ju ett jädra vändande.

Skojigt med flaskorna i vagnen. Annars har jag hört att telefonkatalogen är perfekt i vikt och storlek att ha i den...fast vem har en sån nuförtiden...:o)

Massa kramar
till en duktig kille...och hans föräldrar förstås.

Joss@n sa...

Förresten fick ni med bruksanvisningen? Där stod det nåt att man kan bromsa hjulen också om den blir för lätt att putta.

Kristin sa...

Testade telekatalogen hemma hos pappa, den var för stor. Här finns ingen sådan. Vi har bruksanvisningen, har bromsat nästan max. Bromsar man max så rör sig inte hjulen alls där bak. Men detta funkar fint.

krabbeluring sa...

Jag ääälskar tåspretet på nedersta kortet!

Joss@n sa...

Han kan ju ha öl i den när han blir större:o) Typ 18...