torsdag, juli 09, 2009

Att kunna läsa

Det bästa som hänt de senaste dagarna är att jag återigen har börjat läsa böcker. Det är ju helt otroligt skönt att äntligen kunna läsa igen. Tack vare att Theo nu sover i sitt eget rum, så kan jag ligga i sängen med lampan tänd och läsa. Jag har saknat detta nåt enormt. Just nu läser jag en utav pappas böcker om Robin Hood. Ingen skönlitterär bok, utan en bok skriven av historikern Dick Harrison. En svensk, trots att han borde vara amerikan med det namnet. Mannen från Barnsdale heter boken och är faktiskt riktigt bra, till skillnad från vad man kan skulle kunna tro. Samtidigt med denna bok läser jag även John, av Cynthia Lennon. Också bra. Jag har alltid haft svårt att bara läsa en bok från början till slut, utan att börja på en annan. Är det ett släktdrag pappa?

2 kommentarer:

Myamia sa...

att läsa två böcker samtidigt tror jag aldrig att jag skulle klara av. fast jag har ju aldrig testat. ;) innan jag började plugga läste jag mycket periodvis, men nu är jag så jäkla trött på allt annat man måste läsa så då blir det inte av. krmakrma

Joss@n sa...

Japp, ett släktdrag, har alltid minst två böcker och en ljudbok på samma gång. Böckerna måste dock vara olika, typ en fantasy och en deckare samtidigt, annars blandar jag ihop dem. Ljudboken spelar ingen roll för av någon anledning verkar jag inte blanda ihop det jag läser och det jag lyssnar på.