torsdag, juli 09, 2009

Det finns inget värre

Jag har precis stått och vikt all tvätt vi tvättat ikväll. Det är det absolut tråkigaste som finns. Och det värsta av alla jobbiga saker att vika är lakan och påslakan. Varför ska det behöva vikas? För bövelen. Uppfinn någonting smart som gör att jag slipper stå och fightas med de stora jäkla lakanen. Nu när jag stod i sovrummet och förbannade våra lakan så blev jag rätt irriterad över en massa störda saker i vår sjuka värld. Bland annat detta:

1. Hur kan man tillverka påslakan utan hål högst upp i hörnen? Det är så irriterande att jag snart skriver ett brev till stadsministern.
2. Öppna luckor i köket. Det finns inget som ser mer ostädat ut än öppna luckor.
3. Människor som inte tänker och/eller lata människor. Jag syftar i detta fall på när folk ställer tillbaks kundvagnar i kundvagnsskjulet. Varför ska de tvunget ställa sin vagn i den rad där det står mest vagnar? Jo, för att de 1. är lata och 2. inte tänker. Jag ställer alltid tillbaks vagnen i den rad där det står minst antal vagnar. Varför, jo för att det inte ska stå vagnar långt ut på parkeringen SÅ KLART!
4. Mopeder. Behöver jag ens förklara varför?
5. Människor som är i vägen. Vid ingångar till affärer till exempel.
6. Människor som tror att de bor i hus då de bor i lägenhet. Hur kan man låta så mkt hela tiden? Helt ofattbart. Är det elefanter som vistas i lgh ovanför oss? Är det svårt att inte smälla igen dörren när man ska stänga den? Är det magnet i trapphusets trappa som gör att du inte kan gå tystare än du gör, för att trappan drar ner din magnetbeklädda sko?
7. Alltför nyfikna människor. Viss nyfikenhet tycker jag är positivt, men folk som går av på mitten om de inte får veta nåt som andra vet, gör mig grymt irriterad. Skaffa ett liv för fan!
8. Människor som inte vet om att de är som människor jag beskriver ovan.

/Kristin - som är för trött för att vara annat än arg

4 kommentarer:

krabbeluring sa...

väldigt bra funderat! jag har oxå brottats med dessa frågor (öven om lgh människor inte är ett akut prob för mig längre) men vad säga om en liten namninsamling till freddan?

Myamia sa...

funderar å tänker efter om jag passar in? *fniss* vill ju inte vara omedveten... ;)
ang lakan. i mitt jobb ingår det att sköta om de boendes tvätt ibland. då ska allt strykas å manglas!!!!! fattar du va jobbigt?!?!?! jag stryker aldrig något än mindre manglar. jag får lära mig mycket på jobbet ska du veta.. som laga mat tex *fniss* :) kram

Joss@n sa...

Finns det inte skumgummi på Panduro eller i nån sybehör/tygsaffär?

Jessica sa...

Massvis av roliga funderingar du har... Ha det gott, kram