onsdag, oktober 31, 2007

Long time no blog

Hello gott folk! Det var evigheter sen jag bloggade ju. Inte bra. Har bara inte haft nåt intressant att blogga om det senaste, och har det väl fortfarande inte men jag kände att nu fick det vara nog. Jag jobbar och sliter som vanligt ;) lite extra den här veckan då jag jobbat över två dagar för att tjäna extra cash till jul. Jag är inne på de sista skälvande dagarna av mitt tjugosjätte år på denna jord och det känns inte så bra. Jag gillar inte att åldras. När jag gick till bussen i morse tänkte jag på att det var tio år sen jag var i slutet av tonåren, och det känns som igår... hemskt ju!

Idag har jag stört mig på mkt saker, bla på bussen, på folket på bussen och på affärer som inte säljer florsocker med chokladsmak! Det driver mig till vansinne. Jag ska göra amerikanska muffins till min födelsedag och till toppingen behöver jag smaksatt florsocker och det står icke att finna någonstans. Mitt sista hopp står till Supermarket aka Kvantum i Uddevalla där jag hört ryktesvägen att det ska finnas. Gud nåde butiken om det inte finns.

Kalas på lördag då ja, även bjuden på Halloweenfest hos några polacker som M's kompis känner. Vet inte hur upplagd jag är. Mina vampyr-stifttänder är borta. Har dock kvar min kåpa. Får se hur snygg jag blir...

Tänkte avsluta dagens inlägg med en låt som är mucho gusto.

Pöss.

Apologize - Timbaland feat. One Republic

lördag, oktober 20, 2007

Slappt



Tänkte bara visa en bild på det sötaste djuret i världen och önska alla en trevlig lördagkväll!

Puss o kram.

fredag, oktober 19, 2007

Bloggletare

Japp. Det är sant. Jag älskar att sitta och leta efter nya roliga bloggar att läsa. Jag har idag hittat Henrik Schyfferts blogg. Den var rätt kul faktiskt. Efter att Schulman lagt ner har jag inte läst några kändisbloggar i stort sett och det har jag tyckt vart lite tråkigt. Intelligenta kändisars texter är roliga att läsa så Schyffert blir bra. Bloggen hittar ni här.

Good night my darlings!

onsdag, oktober 17, 2007

Det äckligaste jag sett typ



I'm having a YouTube day today, om ni undrar alltså...

Rock your body!


den här fågeln är bannemig ascool!


Och den här kommer bannemig inte långt efter.

onsdag, oktober 10, 2007

Önskelistan



Så här ser den ut min scrappade önskelista. Ursäkta bildkvalisorten. Jag skäms för att lägga ut den det får jag säga för den är fan inte snygg. Ser mest ut som en enda röra med inslag av dagisbarns skills. Men men, jag gjorde den på någon timma och kusin verkar ju ha blivit glad för den. Hon gillar luckor verkar det som =) Jag försökte vara påhittig, vet inte om jag lyckades så bra...

Nu ska jag klappa på mitt nya paket från Red Velvet Kit Club som jag precis varit och hämtat, sen ska jag läsa Sagan om Belgarion och sova. Har börjat läsa den för fjärde gången i ordningen och jag tror jag aldrig kommer tröttna. Så mysig och bra!

tisdag, oktober 09, 2007

Vad hände egentligen?

Jag klippte mig idag och nu ser jag ut som Rory i Gilmore Girls. Jag bad om Nicole Richie. Det blev änna inte riktigt rätt. M undrar varför jag går till henne varje gång och nu börjar jag ställa mig den frågan själv... men efter några dagar brukar jag ändå gilla frisyren och då går jag till henne igen för att jag ju trots allt blev nöjd tillslut. Det är så jobbigt att testa nya frisörer. Den här tjejen är lixom den enda jag faktiskt återkommit till och jag orkar inte leta upp en ny. Jag får helt enkelt vänja mig vid mitt nya, något tunnare, hår. Och oj vad kort det är, jag når det inte ens med armen bak ryggen så där ni vet...

Tror jag ska bege mig in i duschen så att jag får mixtrat lite med håret innan jag ska fixa det på riktigt i morn innan jobbet. Usch vad jobbigt det kommer bli. Får väl gå upp klockan fem om jag ska hinna göra mig i ordning. Rackarns dumt.

söndag, oktober 07, 2007

Scrappat och klart

Så där ja, nu har jag scrappat för första gången på jag vet inte hur länge... Jag är icke nöjd, men det är ju trots allt inte en riktig layout så den som får den får ta det för vad det är. He he, ser ut som en tioåring suttit och klippt och klistrat. Jösses Amalia!

Helgen har mest kretsat kring tennis och golf. Ja, ni läste rätt, tennis och golf. Jag har utövat dessa sporter framför teven. Nåt annat trodde ni väl ändå inte om mig hoppas jag ;) Wii sports är ett himla kul spel och jag får faktiskt träningsverk av det, trot eller ej. Tennisen är roligast. Jag blir nästan sugen på att spela på riktigt. Nästan sa jag!

Helgen är över och snart är det dags att masa sig till bussen igen. Jag känner inte fört får jag säga. Idag skulle det blivit söndagsstek till middag, men jag hade kollat fel på datumet på köttbiten så vi fick slänga den. Kul! 52 spänn åt helvete och inte mycket till föda i kylskåpet. What to do, what to do?

Ha en skön arbetsvecka mina kära små nyckelpigor!

lördag, oktober 06, 2007

Förklaring

Det kanske inte var någon som förstod det tidigare inlägget så jag tänkte att jag skulle förklara vad jag menade.

Jag och älsklings M var på Överby igår igen. M skulle kolla på mobiltelefon och jag var med som moraliskt stöd. Den mobiltelefon han vill ha finns inte i handeln ännu så någon mobil blev det inte, men väl en Nintendo Wii. Vi köte det på Direkt av alla ställen och man kan väl säga att det var en impulsgrej men vi är glada båda två och det är ju det som är huvudsaken. Det följde med ett sportspel. Wii Sports. Man boxas, spelar tennis och golf osv. Det är riktigt roligt. Speciellt boxningen och tennisen. Man får sig en liten workout! Så, nu ska önskelistan modifieras lite, en del grejer ska bort, en del ska till och så ska den scrappas. Ja, det låter konstigt men jag har fått en order och då kan jag inte vägra, hur skulle det se ut?

Nedan kan ni se hur skönheten ser ut.




Mer tv-spel åt folket!

fredag, oktober 05, 2007

Wii

Har inte tid att skriva. Måste spela Wiiiiiiiiiiii!!!

torsdag, oktober 04, 2007

Förföljd



När jag vaknar, när jag jobbar, när jag bloggar, när jag läser, när jag somnar...