tisdag, mars 01, 2011

Pre-op fashion

Ligger i sängen med världens sexigaste kläder (for real) och väntar på operation. Farfarsstrumporna är extra sexiga tycker jag. Ja, självklart även operationsklänningen som ju är fashionable eftersom den är backless. Tur att jag har en ljuvligt duvblå bomullskofta att skyla bakdelen med.

Hibiscrubben har torkat ut mina kroppsdelar och gjort dem till fnöske. Ansiktet skriker efter fukt och läpparna stämmer in i klagosången. Jag har blivit emlad och väntar på att få dropp. Det ska bli gott med lite frukost. En positiv sak är att jag nu är nummer 2 i kön till operation, igår kväll var jag nummer 3 så tummen upp för det!

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Glee och försöka glömma att jag inte kommer ha någon hud under hälen när jag vaknar upp ur narkosen. Tjoflöjt!

2 kommentarer:

krabbeluring sa...

Din lilla hottie, ligger och viker ut dig på sjukhusbritsen :)!

Tänker på dig och på fnösket hihihi. (Och du måste inte alls komma ihåg att Ivar fyller år, det är såmycket jag inte kommer ihåg hela tiden!!)

Du är bäst

Joss@n sa...

Läcker utstyrsel. Hoppas du får en rejäl inoljning efter operationen. Vill ju inte att du skall fnasa sönder. När det gäller läpparna så se det som en avvänjning från lypsyl:o)

Håller på dig, du kommer klara det här galant. Hör av dig så fort du orkar.

Massa styrkekramar.