söndag, januari 09, 2011

Afraid of the dark?

För några dagar sedan märkte vi att Theo började bli väldigt ledsen och orolig då han skulle lägga sig. Eftersom han fick en liten nattlampa när han fyllde två så tänkte jag att vi kunde testa och se om han blev lugnare med den och ett tag såg det ut som att det skulle funka. Men i fredags sa Theo till mig att inte stänga dörren när jag skulle gå ut ur rummet efter nattningen och så har det varit sen dess. Naturligtvis låter vi dörren vara öppen så att han inte ska vara rädd. Men nu verkar inte heller det räcka längre. Han har jättesvårt att somna och är ledsen länge, trots att vi är i rummet. Hoppas det här går över snart, för det är bannemig inte roligt att se sin lille kille så ledsen och rädd.

7 kommentarer:

Joss@n sa...

Stackars liten finaste. Hoppas det går över snart.

Det finns annars lite större lampor, som den vi har, som man ställer in på full styrka när man lägger sig och så blir den svagare och svagare tills den släcks. Om man vill kan man låta den stanna på svagaste ljusnivån hela natten. Sedan ökar den igen till morgonen.

Kristin sa...

Ja det kanske kunde vara ngt. Men den kostar väl ett par tusenlappar?

Joss@n sa...

Tror de ligger runt 1300. Det finns billigare runt 700 kr men då vet jag inte om de har funktionen med solnedgång med ingående nattlampa.

Netonnet har superbilliga men jag tror inte de avger så mycket ljus.

Kristin sa...

Ok, det var ju inte jättefarligt. Inatt var det ett jävla meck. Han vägrade sova i sin säng men när han kom över till vår säng så vägrade han sova där också... är rätt trött idag, kan jag väl säga ;)

Myamia sa...

lille stackaren.
jag hoppas att det går över snart. det kanske blir bättre när ljuset börjar återvända.
fin bild tycker jag!
kram

Therése sa...

Åh stackars liten.. Han kanske har hemska drömmar? Ps. Vad söt han är i tofs =)

Kristin sa...

Nä det är inte så roligt för honom, men det har blivit bättre igen de senaste dagarna så det kanske vänder igen..

Tofsen ja, mkt vacker, han rotade i mormors gömmor och fann några tusen hårband och bestämde sig för att sätta upp en tofs. På eget bevåg. Trots att han är kille! Oops ;)