tisdag, mars 16, 2010

Väntar med spänning

Här hemma väntar vi med spänning på 18 månaders trotsen. Eller har den redan kommit och gått? om inte, så väntar jag med förskräckelse på hur det kommer gå när den väl kommer.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Theo kanske är en liten Noahvariant som bara hade en mycket kortvarig trotsperiod mellan två och tre år. Jag minns den med nöd och näppe, så mild var den. Those where the days. :-)

Bea sa...

Mina barns första (dock ej sista) kom ganska exakt när de fyllde två. Mest handlade det om att inte längre lyda blint och testa gränser. Livsfarligt! Vet inte hur många ggr de med ett illmarigt leende sprang ifrån mig på parkeringen och ut mot vägen. Den dagen Osman var en dm från att bli påkörd av en sms:ande (och därmed blind för omvärlden förare) och jag fick ett raseriutbrott som skulle få ett vulkanutbrott att framstå som en sval bris på både Osman och föraren lugnade dock Osman ner sig....
Hoppas Theo blir som Noah. Men ärligt talat, jag tror inte det....Sorry! Den lille charmgossen har nog för mkt spring i benen och för stark vilja.

Kristin sa...

Jag förbannar den dagen Theo föddes och fick sitt humör och sitt spring i benen. Alltså, inte att han föddes, men att han fick sitt humör och sitt spring i benen :)

*håller tummarna och hoppas att Theo blir som Noah*