torsdag, mars 04, 2010

Skadad näsa

Theo har skadat sig idag. Ramlade med näsbenet före in i ett bord på dagis. Fick limma ihop lilla näsan hos läkaren :(

- bloggar hippt med min Iphone


Uppdatering: Theo leker nu, efter sin två timmar långa vila, som vanligt igen. Bits, slåss och härjar. Skönt. Hmm... kunde han inte kanske glömt hur man slåss undertiden han hade ont, det hade vart ett mirakel :)

7 kommentarer:

Myamia sa...

stackars liten. det ser riktigt otäckt ut. skönt att se din uppdatering där att han leker som vanligt, o tyvärr då även slåss som vanligt.

ang cougar town: Jag tyckte om den :) men jag stör mig så att pilotavsnittet och del 2 visas så nära varandra och är så felaktiga. i pilotavsnittet så har hon en relation med den yngre killen, å sedan i nästa avsnitt så har dom inte "bekantat" sig med varandra än. så jag måste glömma piloten och inte ha med den i bakhuvudet när jag fortsätter att kolla. annars är den jättebra. känns som om kvinnorna är lite för mycket botoxade bara. men det är väl så livet är i hollywood.

Åsa sa...

En lagom hjärnskakning med lagom mycket minnesförlust hade ju inte varit helt fel. Elias skulle gärna få lite minnesförlust han också, vilket han egentligen borde ha drabbats av för längesedan ,så mycket som han slår sig. Så att han plötsligt skulle glömma allt om att sitta på lillasyster, kasta saker och stoppa ner dem i toaletterna. Men hoppet är det sista som dör. Nästa gång han slår sig, så kanske... :-))

Bea sa...

Hur går det med lillskrutten? Är ni hemma idag eller orkar han med dagisräjset? Han ser verkligen ömklig ut där han sitter med sin sönderslagna näsa. Lille skrutten! Skönt att kör på som vanligt hemma i alla fall!
KRAM på er!

krabbeluring sa...

AHMEN SNUFFE TUFFE!!!
Sänder er tusen varma kramar och rivnos-pussar,håll ut om 3 veckor går j på pappledighet och jag och ivar har bilbilbil och ska våldgästa våldgästa våldgästa er!

Joss@n sa...

Stackars stackars Theo lille.
Otur har han jämt vår kille.
Theo lille, Theo nuuu.
Skrämmer vi det onda BU!

Borta?

krabbeluring sa...

utmanar de varandra de små liven?
ivar har nu fastnat på en krok så att jag trodde att han skulle få blodförgiftning och idag, ramlade han på coop, landade på nappen och fick blodvite under näsan och i två jack i läppen.

TIME OUT GRABBAR!

Kristin sa...

Åh nej, den där napp i näsan grejen gjorde ju Theo här för nåt halvår sen... Den var hemsk!!! På OBS också. Fan. Det är inte kul.