torsdag, januari 15, 2009

Segt

Det har varit en seg dag. Inte långsam på något sätt, tvärtom, men jag har inte hunnit göra någonting. Har inte varit på så bra humör. Segt helt enkelt. Theo sov sjukt dåligt inatt så jag har nästan inte sovit alls. Vissa nätter är sämre än andra helt enkelt. Dessutom har min älskade laptop gått sönder. Nån skit me moderkortet, så den måste in på lagning. Sitter därför framför Mattias dator och det tangentbordet låter nåt så in i helv... så jag måste skriva långsamt så att jag inte väcker den lille. Jag saknar min lappe!

Egentligen hade jag tänkt blogga om blöjor idag :) men det känner jag inte alls för nu. Jag tycker att mina bloggläsare är förskonade från allt det pratet om bajs, kiss och spy och ville därför bjuda på lite sådant, men det får bli en annan dag helt enkelt.


Jag tror att vår sötis till son kommer bli en liten linslus när han blir äldre. Han vet precis vad han ska göra när kameran kommer fram. Han tittar rakt in i den och försöker se så naturlig ut som möjligt... ibland lyckas han inte så bra, fast på den här bilden ser han ju faktiskt helt normal ut, för det är oftast så han ser ut vid vaket tillstånd. Händerna i munnen, helst båda samtidigt, och allra helst även mammas eller pappas.

God natt mina vänner!

5 kommentarer:

Myamia sa...

nej va jobbigt med din dator, jag tror inte jag hade klarat mig utan min. jag fick min i somras och jag har älskat den sedan dess ;) iof är det ju bådas dator, rent officiellt alltså... ;)

Jag har lite tankar om att anordna en scrapträff. Skulle du vara intresserad av det? Jag känner inte ngn scrappare i stan, det hade varit kul att träffas att scrappa ihop. Jag har en i min klass som är intresserad, sedan har jag tänkt få med gunilla, möjligtvis döttrar till henne, sedan finns det ett ngr till. tror det blir kul. jag har en lokal här påområdet som jag kan boka :)
kram

Anna-Carin sa...

Sötis!

Ja,d et blev himla bra med Hanna & huset, kan bara slappna av!
Lite nervös för vissa saker är jag allt, men jag känner mig nästan oroligt lugn...jag menar alltså att jag borde vara mer nervös än jag är...
Ska verkligen bli underbart! Längtar!
Kram på er!

Joss@n sa...

Klart man vill suga på de goa händerna...Julfoton??? Undras när de kommer......;)

Myamia sa...

hoppas du fick mitt mail! :)

Anonym sa...

Det är bra om Theo bajsar och sover dåligt nu, nästa helg skall han vara på Edet och då skall han sova bra (det brukar han göra)