måndag, augusti 02, 2010

Getingen

Theo var med om en mycket traumatisk händelse igår när vi var med Bea, Edvin och Osman på "springa av sig-fältet" på Vargön. Theo hade precis ätit klart sin mat och var i färd att börja leka med en traktor då en mycket närgången geting valde att inspektera hans vänstra öga. Jag, getingrädd som jag är, började vifta. Jag viftade dock inte särskilt bra, för getingen fortsatte surra runt precis vid Theos öga, vilket ledde till en smärre panikartad ångestattack från Theos håll. Efter den incidenten så tyckte Theo inte längre om "springa av sig-fältet" utan ville mest bli buren. Jag förstår honom. Vem fan vill ha en geting i ögat lixom? Nu är han rädd för allt som surrar, kryper och flyger. Ungefär som sin mor alltså.

4 kommentarer:

Joss@n sa...

Hur var det nu igen "Vifta inte bort getingar, då blir de mer irriterade, gå långsamt därifrån utan att vifta".....lättare sagt än gjort.

Hoppas inte du skrämt honom från naturen för all framtid nu;o)

Tur han inte bev stucken iaf.

krabbeluring sa...

Med all rätt! Ivar ville kela med en humla igår och har nu jordens tjockaste finger!

Åsa sa...

Jag beordrar dig härmed att omutbilda dig till fotograf. Alternativt bara skita i att jobba som lärare och lägga ner all tid på att marknadsföra dig och dina foton.
Mvh
Fotointresserad bildgalning som älskar Kristins bilder.

Kristin sa...

Tack, Åsa!
Alltid roligt att höra att någon gillar dem :)