onsdag, juni 30, 2010

My life with Mr 400d


I have news. Trots att jag inte fyllt trettio år ännu, så är jag ägare utav en systemkamera. Egentligen bara ett kamerahus men vi har fått låna ett objektiv utav farbror Toby, så att vi ska kunna använda kameran tills vi köper ett eget objektiv. Farbror Toby är en givmild själ. Helt galet snäll som gav mig sin gamla kamera då han köpte en ny. Han gillar att ge bort sina avdankade gamla elektronikprylar till oss, och vi tackar och tar emot. Inte för att det är ngt fel på kameran alltså. Det är en liten svart prick inne i "tittgluggen" (som jag tappat namnet på) som inte syns på bilderna. That's all. Nu behöver jag alltså inte önska mig en kamera när jag fyller år, utan kan önska mig ett macro-objektiv i stället. Dom är ju minst lika dyra som kameran så...

Vi hade en trevlig midsommar. Sillmiddag med farfar på dagen och grillning med Josse, Daniel och Toby på kvällen. Vi var ute hela dagen och Theo hade jätteroligt med sin badboll som J och D hade med sig. Midsommardagen var härlig med finfint väder och mycket fotograferande. Likaså söndagen. Theo invigde poolen för i år. Fan va skönt det är med hus!!!

Jobbet går kanonbra. Dagarna går fort, vilket ju måste betyda att jag har ganska roligt. Att jobba har för mig blivit som att ha semester. Jag har ju inte jobbat sen 2008 så det är jäkligt skönt att äntligen få komma bort och göra nåt vettigare än att ta hand om barn och läsa studielitteratur. Men snart tröttnar jag väl även på detta jobb. Det är ju ganska monotont, precis som Telia var. Men en sommar i en växel har väl ingen dött av och jag är glad att alla är så snälla och trevliga att umgås med.

Så, det var nog allt jag hade att förtälja denna afton. Nu ska jag inta sängläge.Gnatt.

3 kommentarer:

Bea sa...

Theo är lika söt oavsett kamera. Har några underbara foton på honom (som jag kanske skulle ta mig i kragen och maila dig någon dag..) sen ni var här på weekendresa.

Kul att du trivs! Det gör jag med. Dagarna bara flyger förbi. Bara undrar när vi ska ha tid att fika..

Jossd@n sa...

Bilderna visar ju tydligt att kameran hamnade i goda händer. Sedan har du ju iof det bästa motivet att jobba med också förstås:o).

Joss@n sa...

Glöm inte skriva upp det där objektivet på önskelistan. Lika bra du börjar på den nu:o)