tisdag, december 15, 2009

Lusse Lelle


Igår var det dags för Theos första lussefirande på dagis. Mormor och morfar var med och tittade. När det lilla tåget gick in i salen så var det väldigt oorganiserat men efter ett tag stod de flesta still och sjöng, om än väldigt tyst. Theo stod mest och tittade på sin familj och log. Han dansade vid ett tillfälle också. Jag var mycket stolt över hur han uppförde sig. Efter lussningen fikade vi vuxna lite medan Theo levde loppan på golvet. Han trivdes som en fisk i vattnet när vi var där och hälsade på. Men det är klart, vem gör inte det?



Efter dagis idag blev det inte någon lång promenad eftersom jag mår ganska dåligt just nu (misstänker magkatarr) så vi gick hem och lekte med dammsugaren i stället. Han fullkomligt älskar dammsugare. Alla sorter duger. Han är inte kräsen och märkesfixerad. Inte ännu i alla fall. Igår inhandlade jag Theos julklapp. En dammsugare. Vad annars. Hoppas den är verklighetstrogen så att han tycker om den. Idag inhandlades en annan, lite dyrare sak. En tv. En riktig alltså. En 42 tums LG. Vi är nöjda med den. Eller ja, Mattias är nöjd, jag har inte nyttjat den ännu. Men den är snygg i alla fall.

Nu ska jag släpa min arma kropp till sängen för minst 8 timmars vila. God natt på er. 9 dagar kvar till jul. Stress stress.

3 kommentarer:

krabbeluring sa...

OMG Theo är en STOR kille nu! Och den sötaste lille lussefirande pellen jag sett!!
Dammsugare rocks all time, iv har precis kommit till munstycket från att varit fixerad vid själva dammsugarkroppen.
Grattis till TVn, krya på dig och nana sött inatt! (eftersom jag inte han säga det igår kväll)

LyLy sa...

Lill-skiten, han har blivit en stor pöjk.

Anonym sa...

Skriv inte att du köpt dammsugare, nu vet han ju vad han får.
Morfarn