måndag, december 21, 2009

Gingerbread man


Den här lille killen skulle prompt ha hjärtegoda pepparkakor till kvällsmat. Han fick nöja sig med välling. Då blir man ganska ledsen och arg på sin mamma.

1 kommentar:

Anna-Carin sa...

Ja jisses vad snö vi har!
Är ute i pulkabacken varje dag, härligt, precis som det ska vara. Slippa jobba, istället vara ute med sonen, perfekt=)
Nu snöar det igen, undrar hur detta ska sluta!!??
I Jonathans jätte paket är det en ny fyrhjuling, en större och starkare. Det är som är så roligt, det är att han inte anar något, han sitter och tittar på alla små julklappar under granen, och tror inte att det kommer ett JÄTTE paket!
Ska bli såååå roligt att se hans reaktion när han får se det stora. Ska ta fram det natten till julafton, men det finns ett dilemma, det är att han brukar komma in till oss på nätterna, får han syn på det då, då somnar han väl aldrig om...jobbigt, känner inte för att gå upp runt 04 och vara vaken en hel lååååång julafton. Men men, vi får väl hålla tummarna på att han inte kommer in förrän på morgonen!

Det är väldigt roligt med stora paket, det kommer jag ihåg från när jag va liten. Ibland lekte jag mer med lådorna än med saken i...kul att vara mamma och pappa då, betalat dyrt för innehållet, och lådan är mer populär!

God jul på er!