fredag, mars 27, 2009

Rösta rätt! Ny rubrik: KATASTROF!

Vinner inte Laila Bagge Let's Dance så bevisar svenska folket ytterligare en gång att de är totalt knäppa i huvudet. Hennes sista dans var helt underbar. Jag grät! Av en dans. Hallå!?!?

Edit: Hur tänker folk? Jag är för upprörd för att skriva nåt. Hur kan man tycka att Magnus dansar bättre än Laila? Jag är helt förstummad.

/Kristin - som ännu en gång förlorat tron på mänskligheten

5 kommentarer:

Myamia sa...

jag håller med. magnus jäkla apdans var ju superkass i jämförelse med lailas nummer!

Joss@n sa...

Jag tror helt enkelt att folk tycker det är roligare att rösta på en person som är helt grön inom dansen. Laila dansade både det ena och andra som yngre och har ju rytmen i sig. Så jag antar (har dock inte följt hela programmet) att de tyckte att han gjort större framsteg från oformlig bjässe till att överhuvud taget kunna röra sig på dansgolvet.

Att Bagge var bäst och stod för det absolut bästa avslutningsnumret, det tycker nog även de som röstat för Magnus men den största bedriften kanske Magnus dock stod för. Det är ju underhållnings-TV inte talangjakt som tur är:o).

Kristin sa...

Jag blir underhållen av bra dans, inte av dans som utvecklats mest... sån är jag.

Joss@n sa...

Då va det nog fel tv-program att titta på:o)

Det var väl meningen att vara ett dansprogram där proffs ska försöka lära halvdana till usla dansare att bli något bättre iaf. Bagge var väl rätt bra från grunden, även om hon inte kunde alla olika dansvarianter.

Så hon spelade väl eg i en annan divison jämfört med många av de andra tävlande.

Bagge skulle nog ha tävlat i en annan tävling ,typ Floorfiller när det begav sig. Där hade hon passat bättre...om hon varit yngre iof.
Där var ju de flesta duktiga från början och tränades och tävlade om att bli den bästa/bäste. Helt annan sorts program!

Det var därför jag följde Floorfiller då och inte Let´s Dance nu, för jag gillar också att titta på bra dans:o)

LyLy sa...

Jag håller med, Lailas skulle ha vunnit. Jag bölade också till hennes fina dans, buhu!

Mascaran går att köpa på antingen Eleven eller Söderfin (om du ska köpa från nätet) annars finns den även på utvalda Åhlens och Kicks butiker.
Jag har inte hunnit använda den så mycket, men man måste jobba med den ganska mycket för att det ska se bra ut...inget för den som har bråttom.

Smek