onsdag, december 03, 2008

Krabatas


I måndags fyllde den här lille krabaten 2 hela månader! Jag och Theo firade detta med att vara uppe hos mamma eftersom vår lägenhet var invaderad utav byggmänniskor som bytte ut våra gamla fönster. Om det var minusgrader tidigare i lägenheten så var det Antarktiskänsla här i måndags. En liten pojke på två månader gillar nog inte den typen av kyla så värst mkt så vi höll oss uppe hos mormor, på varmare breddgrader. Theo fick snällt leka modell i måndags. Jag tog säkert en hundrafemtio bilder eller nåt med mammas kamera. Den hade lite roligare funktioner än min. Det händer lite i kameravärlden på fyra år. Mammas är helt ny, min är sen 2004. Men tänk om jag haft en riktig kamera, då hade det blivit ännu bättre bilder. *suck*

Idag är solen framme för första gången på en vecka eller nåt så det blir till att gå ut och gå. Det jobbiga är bara att när man inte motionerat på flera dagar har man lixom tappat lusten att ta upp det igen. Men det är väl bara att ta sig i kragen och ge sig ut helt enkelt.

See you on the other side!

6 kommentarer:

LyLy sa...

Du får önskar dig en sån kamera i julklapp

Kristin sa...

Tror du inte jag gjort det min vän, men den är dyyyyyyyyyyyr!!!!

Joss@n sa...

Gossigt!

Myamia sa...

så fin!
Hoppas du får din kamera i julklapp. Du får övertala sambon om att ni ska önska er den ihop, det hjälper ju en del... Kram :)

Myamia sa...

Måste kommentera ang din kommentar hos mig. du har precis rätt at t man firar med när hemtentan är inskickad, jag har inte tänkt på det på det viset. :) kram

LyLy sa...

Det undrar jag med, hade hellre velat ha BBB. Men bor i Comhem hus och har redan TV med dem + att bredbandet bara kostade 99 kr/mån.

Jag har gjort ett avtal med djävulen!