torsdag, oktober 16, 2008

2 veckor

Pluppen har fyllt 2 veckor. Det är ju helt galet vad tiden går fort när man har en liten plupp att ta hand om. Men samtidigt känns det som att det var minst en månad sedan vi var på bb. Konstigt det där. Han växer och frodas den lille. Han väger nu 2820 gram och är 48,5 cm. Vi var på BVC igår och allt såg bra ut. Jag och Tias tror att han har fått kolik men enligt distriktsköterskan så var det för tidigt för kolik ännu. "Alla barn skriker" sa hon, jo det är klart att de gör, men har alla barn så ont i magen att de ligger och vrider sig i smärtor större delen av kvällen och natten undrar vi?? Vi får väl se hur det ser ut nästa vecka när vi ska dit igen. Hoppas att det har gått över tills dess för det är verkligen jobbigt att inte kunna trösta sin lille plupp.

De senaste dagarna har vi faktiskt fått honom att suga på napp vilket han inte velat tidigare och då får man vila öronen lite mellan skriken och det är bara hur skönt som helst. Hoppas verkligen att han kommer ta nappen mer nu när han lärt sig hur den funkar. *håll tummarna*

/Kristin - som hoppas att pluppen sover snällt hela natten i natt

5 kommentarer:

Joss@n sa...

Så trött så trött och så söt så söt. Men vilken stor napp! Fast det är klart han har ju inte växt i den heller:)

Hoppas han är vaken en stund på söndag så man får pussa på honom lite.

Anna-Carin sa...

Så ljuvlig liten plupp!
Det är allt bra gulligt med napp, ha ha ha, dom är så stora i början!

Håller tummarna på att han vill ha den!

Kram till er

vanessa sa...

Tänker på er och hoppas att ni får sova (och pluppen!). Goda goda er!

Gunilla sa...

Lille plupp-gubben. Ja, bebisar skriker emellanåt, men man blir ju lite glad om man får sova. Hoppas det rättar till sig snabbt. Nappar är Guds gåva till mammor (och pappor) Håller mina tummar för att han ska älska denna gummigrej.

Har han något mer namn än pluppen än??

Kram o ha en skön hyfsat skrikfri helg
/
Gunilla

Myamia sa...

oj vad nappen är stor haha...jag minns hur det var med cornelia, hon såg så liten ut med sin stora napp. hon tyckte inte om den ibörjan heller, men nu så är det det enda hon pratar om, beppe kallar hon den ;)
hoppas allt är bra och att ni har en lite lugnare miljö nu.
kraaam mya