torsdag, april 21, 2011

Hemma

Nu befinner jag mig på Hjortmossen igen. Träden har slagit ut här medan jag varit borta. Ljuvligt. Nu är jag uppe hos min mor o rehabiliterar mig. Glad Påsk till er mina vänner. Jag spenderar nog hela påsken i säng med mina små vita polare Tradolan. Och kanske ett nougatägg eller två.


- bloggar hippt med min Iphone

Observationer från ett sjukhus del3


När sjukgymnasten var här igår och pratade med mig om ljumsken så frågade jag även ifall hon har ngt tips om hur man förflyttar sig utan att såret på magen ska sprättas upp (ja, det känns så). Hon visade då hur man skulle göra och jag övade på det. Sen tog jag tag i den där grejen på bilden o drog mig upp lite, då sa hon att jag skulle glömma den eftersom jag inte har en sådan hemma, men, det är så jävla svårt att glömma ngt som är mitt framför ögonen på en hela tiden. Men med tiden kanske jag inte ser den lägre...


- bloggar hippt med min Iphone

tisdag, april 19, 2011

Natten är ung och jag ligger vaken

Mina rumskamrater sover sött i sina sängar. Jag, som sovit hela kvällen, är inte längre trött.
Det får bli ett gäng "big bang theory" tror jag bestämt. Sen ska jag be om en morfinspruta i magen och SEN kanske jag kan sova. Två tummar upp för morfin. Morfin is da shit, and all that...

Kärlek till er alla!

Observationer från ett sjukhus del 2


Tillslut fick dom dit det där jäkla droppet efter tre försök. Satans dumma blodkärl som bara gömmer sig :(


Och där har vi den goda steken, såsen och potatisen. Dessutom verkar det bli marängschwiss (stavning?) till efterrätt. Mums!

- bloggar hippt med min Iphone

Observationer från ett sjukhus. Del 1


Den här gången fick jag en lyxigare sängvariant. Man måste inte använda muskelkraft för att höja o sänka sängen. Det är bra.


Stora fina fönster har vi här på rum 3


Och himlen är blå...



- bloggar hippt med min Iphone

Torsten

Jag vet inte om mina icke-facebookvänner har sett Torsten någon gång? Torsten är en fiskmås som varje morgon vid frukosttid sitter och tigger mat utanför fönstret på Avdelning 33. Han är jättesöt, och ganska envis. Han pickar på rutan så den blir alldeles äcklig av fiskmåsdreggel och ger sig oftast inte av förrän den sista patienten ätit upp sin frukost.

måndag, april 18, 2011

Shut the world out

first, second, third.

Ligger i min sjukhussäng o försöker stänga ute alla ljud. Det är jättesvårt. Min ena rumskamrat snarkar. Och som hon snarkar sen. Kära nån! Jag förstår inte hur man kan snarka så högt utan att väcka sig själv.

Top 3 låtar att stänga ute snarkningar med:

1. "About you now" - Timo Räisänen
2. "Indestructable" - Robyn
3. "Jag kommer" - Veronica Maggio

I bring Alf

Första gången jag bodde på Avdelning 33 på Sahlgrenska så hade jag med mig Alf att sova på. Det har jag nu oxå så det betyder att cirkeln är sluten. Jag kommer aldrig mer behöva bo där. Trist ;)



- bloggar hippt med min Iphone

lördag, april 16, 2011

Jobbkonst

Ibland när jag har tråkigt på jobbet roar jag mig med att fotografera allehanda föremål som råkar finnas i min närhet. Denna gången blev det ett foto på min snigga kameraring. Så passande.


Just nu är jag o Theo på väg till Jordal på 38-års kalas. En aktningsvärd ålder tycker jag o Theo, som knappt är tillverkade om man jämför :P

- bloggar hippt med min iPhone

fredag, april 15, 2011

Gamla kläder


För några helger sedan var vi som bekant i Little Is it och firade 90-års kalas och då passade jag på att gå in i förrådet i källaren och leta fram lite gamla grejer. Jag hittade en hel del trevligt. Mitt dockskåp fann jag. Theo tyckte det var mkt intressant. Han gillade även min gamla dockvagn. Mest av allt gillade han dock min svarta kjol med vita prickar. Den jag hade på mig på min första fest. Jag hittade även en härlig gammal apa. Jag har en känsla av att apan är äldre än vad jag är. Det känns som att det kan ha varit Robbans, men jag vet inte. Hur som helst är han jävligt fräck. Synd att han luktar källare bara :/ Sist men inte mest ointressant hittade jag en sån där "händelsebok" (eller va det nu kan ha hetat) som man hade i skolan där föräldrar och lärare kommunicerade med varandra. Det huvudsakliga temat i den boken står att läsa på bilden här ovanför. Tydligen sprang jag hos tandläkaren var och varannan vecka på den tiden. Spännande tider, vill jag lova.

tisdag, april 12, 2011

My bff and I

Den här vackra madammen har börjat jobba hos oss i växeln. Hon ska vara vikarie för mig nu när jag försvinner i två veckor och sen ska hon jobba i sommar också. Jag känner mig mkt tacksam och glad för att just Sarah fick jobbet. Det är väldigt trevligt att kunna träffas varje dag igen, som vi gjorde förr :) Det är den största (och enda?) nackdelen med att inte bo i Uddevalla längre; att inte kunna hänga med sin bff varje dag. Men nu så!

måndag, april 04, 2011

90

Den här sköningen fyllde nittio år den 2/4. Det hölls öppet hus på Hamngatan och till och med prästen kom ^^. Dagen efter frågade farfar vart alla blommor kom ifrån. Han är rätt skön, den där gubben :)