söndag, september 04, 2011

Jag lever

Hej vänner!
Lovade visst en uppdatering för ngra veckor sedan. Gick så där.
Det har hänt lite skit sen jag lovade det och har inte orkat skriva ner det här ännu. Men ikväll kände jag att det skulle vara på sin plats.

Då jag åkte in för strålning för ett par veckor sedan så mådde jag väldigt dåligt så jag ringde min mottagning o sa att jag var såpas dålig att jag ville komma in för undersökning. Det fick jag o sen dess är jag kvar här nere. Det visade sig att jag har spridning av cancer i huvud, rygg och lungor. Huvud o rygg har jag ju haft väldigt ont i så nu fick jag ju en förklaring till varför. Förjävligt! Hela livet slogs i spillror i ett par dagar. Igen. En plan finns för hur vi ska ta död på skiten men jag vet ännu inte riktigt vad den planen innebär förutom att det blir cellgifter o strålning i huvudet, först o främst. jag har fått en venport inopererad vid nyckelbenet på vänster sida o i den ska man ge mig cellgifter. Strålning mot huvudet ges i hela huvudet. Sen när de tumörerna i huvudet är borta så kommer jag testas för den nya medicinen som hjälper på ca hälften av de som har hudcancer. De som har en speciell mutation i en gen. Vi håller tummarna för att jag har den genen. Jag har skrivit om den nya medicinen tidigare. Kolla kategorierna så finner ni mer info, kan inte länka med mobilen.

Nu höll jag detta väldigt kortfattat men jag ska försöka skriva mer strax igen. Har verkligen velat berätta för er men har inte velat skriva. Konstigt men ja, så är det.

I helgen har jag haft permission både hemma o hos en vän o känner mig stärkt av det. Jag ska inte ge upp, det lovar jag er!

Mycket kärlek till er alla o tänk på Cancerfonden!

- bloggar hippt med min Iphone

12 kommentarer:

Mikaela sa...

Men va fan!!! Vet inte vad jag ska säga. Vilket jävla skit. Blir så ledsen. Men vet att det kommer att gå bra. Kram!!!!

Jessica sa...

Åh, neeej!!!! Lider så enormt med dig. Men du kommer fixa detta, något annat alternativ finns inte. Stor Kram

Anna-Carin sa...

Kristin Kristin!
Vet inte vad jag ska skriva, ord räcker inte riktigt till...
Det rinner tårar på mina kinder och alla mina tankar är hos dig och din underbara familj!
Vet att du kommer fixa detta, du starka fina människa!
Massa massa kramar. Jag håller tummar och tår för att allt ska gå bra.
Va rädd om dig!

Ankan sa...

Kristin <3
Jag förstår att man inte vill skriva direkt om sådant här. Man måste nog få smälta, ångest, gråta ut för sig själv & sina närmaste först. Inte för att jag tror på Gud, men något tror jag på! Ska be för dig lilla fina fina gumman!

Tänkt massor på dig! Kramar från Ankan i norr

Kristin sa...

Tack vänner! Det är alltid lika skönt att veta att folk tänker på mig, och att de tänker positivt. Vissa ggr kanske det är helt avgörande att vara positiv. Jag inbillar mig de iaf. Det finns ju inte så mkt annat att göra lixom. jag tänker inte gräva ner mig i en grav nu. Fighten har precis börjat o även om det kommer bli förjävla tungt o jobbigt så är det jag som ska dansa på cancerns grav, inte den på min.

Puss <3

Anonym sa...

Stå på! Forskningen går framåt varje dag. Min bror har levt med kronisk cancer i många år och nu finns inga mätbara cancerceller kvar.
Alla bloggläsare: Skicka ett bidrag till fonden NU, det gör jag.
Kram Kristin, från Lotta

Anonym sa...

Kära Du , jag känner inte dig personligen men har lärt känna dig via din blogg. Det som händer i ditt liv är jobbigt och jag vill så gärna hjälpa dig. Det känns så frustrerande och maktlös att som läsare få höra om din sjukdom och inte kunna göra ett skvatt. Något kan jag dock göra och det är att skicka alla mina omtankar och värme och hopp om förbättring till dig du rara Kristin!!! kramkramkramkramkramkramkram från Lisen i Småland

Joss@n sa...

Vi skall dansa allihop på den j-la cancerns grav och göra allt för att du skall bli frisk. Skickar över en massa positivism och kramar. Go Kusin, You can do it!

LOVE!

Anonym sa...

"The fucking jävla kuk-cancer", lämpligt namn... Du känner mig inte, men jag tänker på dig.
Kram Carina

MaH sa...

Fan vad jag tänker på dig! Skickar all jävlaranamma i mig till dig. Fuck cancer.

Ingela sa...

Men skit också! Hoppas, hoppas att strålning och cellgifter biter på herr C. Annars kommer jag och sparkar honom i baken!
Jättebamsekram från Busan

Pammen sa...

Hej! Detta va ju inte roligt att läsa. Men du fixar det. Tänka positivt bara fast de kan va jäkligt svårt många gånger.
Massor me styrkekramar till dig!