lördag, juli 02, 2011

A night to remeber


Jag tog med mig mina pojkar och min kompaktkamera till O'learys och försökte glömma bort för ett par timmar. Och jag lyckades faktiskt ganska bra. Jag tänkte mest på hur trevligt vi hade det. Hur gott maten smakade. Hur lugn och snäll Theo var och hur mycket jag tyckte om att sitta där, på uteserveringen en varm sommarkväll, tillsammans med min lilla familj. Det kändes som ett bra avslut på den här sommaren. För ja, det känns som att det här är slutet på en ovanligt kort sommar, för min del. Imorgon åker jag till Sahlgrenska för en veckolång vistelse och sedan kommer jag antagligen inte lämna hemmet på ett tag.

Ps. Det gick inte att få till en enda vettig bild på mig och Theo tillsammans så jag valde en utav de bilderna där jag såg vettig ut. Den andre klarar sig ju på sin charm ;) Ds.

4 kommentarer:

Carina sa...

Hej, halkade in på din blogg via Kristians ikroppenmin. Apropå illamående ville jag bara tipsa dig om akupressurarmband mot illamående. De finns på apoteket, med en plastgrej som trycker på en akupunkturpunkt på handleden. Funkar jättebra! Du kanske redan har provat det? Mvh Carina

Joss@n sa...

Ni är nog gulligast i världen tror jag bestämt!

Och appropå inlägget ovan om du vill prova kan du få låna mina akupressurarmband, så slipper du köpa om det inte funkar.

MaH sa...

Tänker på dig. Kram

Anonym sa...

Så söta du och din lille pojke är! Önskar dig allt gott :)))))

Maja i Björklinge