onsdag, juni 15, 2011

Om å om å om å om å om å om å om igen

Det blev ingen operation igår.
När Mattsson såg foten, precis innan jag skulle sövas, ångrade han sig.
Det hade tillkommit fläckar på flera ställen under foten och det skulle inte vara någon idé att ta bort dem. Han ville ist göra en hyperterm perfusion. Alltså en sån operation jag gjorde i november förra året. Den där med uppvärmda cellgifter, ni vet. Jag fick alltså hoppa ner från operationsbordet igen. Besviken som fan blev jag. Det är inte så roligt att förbereda sig för en operation och sedan inte få en. Men den största besvikelsen var självklart att jag återigen måste gå igenom allt det där jag gick igenom i höstas/vintras.

Den gången låg jag sammanlagt tio dagar på Avdelning 33. Jag hade djävulskt ont i benet och foten. Jag hoppade på kryckor i några månader, då det inte gick att gå på benet. Det svullnade. Vadmuskeln bröts ner. Jag tappade naglarna. Huden på foten blev totalförstörd. Håret föll av benet (ingen dålig biverkning visserligen) och benet var så ömt att det knappt gick att ta på det. Allt det där ska jag genomlida igen. Jag ser verkligen inte fram emot sommaren längre. 4 juli lägger jag mig på operationsbordet igen, denna gång för att sova i ca fem timmar, och när jag vaknar kan jag knappt röra mig. Förra gången låg jag på uppvaket nästan ett dygn. Jag fick inte komma upp ur sängen. Jag fick inte ens vända på mig. Ville jag vända mig var jag tvungen att be om hjälp. Och så illa jag mådde. I en veckas tid.

Nej, jag är inte direkt positiv just nu och ibland tycker jag rent av synd om mig själv :(

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, skit! Hoppas att det inte blir lika illa den här gången!
L

MaH sa...

Fan vad piss! Det är inte lättare att gå igenom en sådan behandling när man vet vad som väntar. Men vet du vad? Du kommer döda de där jävla cellerna!

Mya sa...

Jävla skit!!! Vilken besvikelse när du liksom laddat för operationen. Man blir ju fan arg på skiten. Nu får det sluta krångla tycker jag. Det här har hållit på alltför länge.
Kram

krabbeluring sa...

Piss och pest och senapsgas, helvetes jävla skit!
Man får tycka synd om sig själv och du är mer berättigad än någonsin!

Pammen sa...

Kan inte vara sant. Jävla skitsjukdom. Hoppas allt går bra och att du mår bättre denna gång. Lycka till, kram

Carina sa...

Hej, halkade in på din blogg via Kristians ikroppenmin. Apropå illamående ville jag bara tipsa dig om akupressurarmband mot illamående. De finns på apoteket, med en plastgrej som trycker på en akupunkturpunkt på handleden. Funkar jättebra! Du kanske redan har provat det? Mvh Carina

earna sa...

Hej ! Hur har det gått?Har en man som funderar om han ska göra denna behandling! Har du några råd att ge?