torsdag, maj 26, 2011

It's not over 'til it's over

Det verkar som att denna flicka ska lägga sig under kniven en fjärde gång. Fyra operationer på sex månader är inte så illa pinkat. Igår kväll när jag bytte plåster på min fot, upptäckte jag några nya fläckar som inte funnits där tidigare. Nya fläckar = mer cancer. Alltså bröt jag ihop en smula. Men sen åkte jag till Sahlgrenska och träffade Dr. Mattsson och då kändes allting bra igen. Ja, jag har onda fläckar under foten som måste bort och ja, jag ska strålas i ljumsken, men bara för säkerhetsskull och jag kommer inte lida av behandlingen. Operationen har jag redan genomgått en gång och vet därför att jag kommer må bra efteråt. Visst, jag får ett nytt sår under foten, brevid det gamla som nu är läkt, men vad gör det om hundra år? Jag kan redan det här med att lägga om foten och såret kommer inte skrämma mig så som det gjorde förra gången. Bring it on, fucking jävla kuk-cancer!

Jag känner mig faktiskt lite som en ny människa. Positiv. Vad hände, lixom?

Jag ska få träffa en onkolog för första gången i mitt liv. En riktig cancerdoktor, alltså. Hon ska stråla mig i ljumsken för att se till att inga mikroskopiska cancerceller finns kvar och bosätter sig i andra delar av min kropp. De enda men jag får (hoppas jag) är rodnad i huden och förhårdnader i ljumsken. Ljumsken är rätt så satans hård redan nu, men tydligen kan den bli hårdare. Ska bli intressant.

När operationen blir, vet jag inte ännu. Kanske redan i nästa vecka. Jag kommer inte behöva sjukskrivas nån längre tid. Ett par dagar kanske. Efter förra fotoperationen hade jag ont en enda dag. Jag satsar på det den här gången också. När operationen är gjord kan man sätta igång med strålning. Det kommer inte bli så många gånger då man får väldigt höga doser vid melanom, eftersom det är a tricky bastard to kill. Men jag är i dagsläget övertygad om att jag kommer bli av med den här jävla skiten nu. Jag ska bränna ut dig med eld, ditt as. Jag hatar dig. Du ska inte vinna. Pang, du är död!

12 kommentarer:

Mya sa...

Jag vet inte vad jag ska skriva Kristin. Jag vill iaf att du ska veta att jag tänker på dig och berörs. Stor kram

Anonym sa...

Tänker på dej! Stor kram angelica

Anonym sa...

Hej Vännen! Vi bränner skiten på bål! Du vet att jag tänker på dig och familjen... Kram Helena

Mikaela sa...

Jag håller med du, fucking jävla kukcancer. Men det kommer att bli bra eller hur, det vet jag. Kram ♥

Bea sa...

Världens bästa Kristin Andersson, bränn skiten bara. I helvetets eviga eldar (eller vad det nu heter). Jag lovar att finnas där och hånskratta med dig åt den döda cancern. Och skratta med dig för det ljuva livet. Du är världsbäst!!!! Och den tuffaste jag vet.
KRAM

Anonym sa...

Du är så otroligt fantastisk häftigt. Nu är det inte Morden i Midsommer, nu jävlar skall skiten i kroppen bort! Bränn bort de rester som envisas med att vara kvar! DU ÄR BÄST! go girl!

Mya sa...

Klart den ska DÖ!
Jag hejjar på dig!

Ewa Ammilon sa...

Jag håller helt med, fucking jävla kuk-cancer, kunde inte ha sagt det bättre själv. Jag var själv hos onkologen idag och ja, det blir inte kul men det går, för det måste gå, för det finns inget alternativ. Jag har fan inte tid att dö. På den jäveln bara, igen och igen om det behövs! Heja oss! Kram Ewa

Anonym sa...

Kommer förmodligen aldrig förstå hur du har mått under den här tiden Kristin.
Problem är olika för oss alla och jag har mått dåligt jag med..


Men just nu så går jag mot gräset på andra sidan (alltid grönare där av en konstig anledning).
Ska vi ta i hand o traska tillsammans?

Önskar dig all lycka och att det går bra nu på sahlgrenska.

krabbeluring sa...

bränn bränn bränn! död och förintelse åt kräkkräftan! Den jävla skiten ska bort bort bort, den är dödens lammunge!

Jag älskar dig du är så grym!

Joss@n sa...

Det här kommer självklart gå bra det har vi ju bestämt. Trodde det skulle vara över lite snabbare än så här dock. Men även om vägen varit lång så verkar den ju nu leda till ett gott slut tillslut.

Love you!

Anonym sa...

På den bara!
Varmt lycka till och tack för din blogg.
L