onsdag, oktober 06, 2010

Dagen som försvann...

...och aldrig kom igen. Sådana dagar har jag mest hela tiden, nu för tiden. Jag hinner inte med någonting. När jag kommer hem från skolan blir det ju helt naturligt en hel del lekande, busande och bråkande med vår nyblivne tvååring. Och sen när han har gått och lagt sig, ja då måste jag sätta mig och skriva på det grupparbete som aldrig verkar bli klart. Och när jag gjort det, ja då är det dags att gå och lägga sig. Jag hinner inte blogga, redigera foton, scrappa inbjudningar, läsa fototidningar, eller titta på tv.

Nästa vecka börjar en period på två veckor där jag ska praktisera på en skola. VFU kallas det. VFU betyder verksamhetsförlagd undervisning. Det ska bli spännande, men jag är lite orolig för hur min onda fot kommer må när jag tar av mig skorna på eftermiddagarna. Suck. Det är nog snart dags att hugga av sig den där foten och köpa en träfot ist. Undra ifall de har några billiga på Blocket?

5 kommentarer:

Joss@n sa...

Var blev det någonstans?

Kristin sa...

En skola här i Thn. Skönt att jag slapp åka till Västerlanda ;) nu kan jag hoppa på cykeln och trampa i tio minuter o sen är jag framme. Skönt.

Joss@n sa...

Gött! Fick du fixat en ny cykel eller fixade du den gamla?

Kristin sa...

Mattias fixade en ny cykel till mig som vi fick för 300 spänn. Den är mkt skön, men växlar lite när den vill, men det funkar ;)

Joss@n sa...

Den kanske är automatväxlad...